web analytics

De Hifigasten zijn er!

Hifigasten

Na ruim een jaar voorbereiding is de website Hifigasten.nl online gegaan. Hifigasten combineert de kenmerken van een gespecialiseerde webshop, een informatieve hifi-publicatie en een groeiend netwerk van (bestaande) hifiwinkels.

HifigastenNaar eigen zeggen biedt Hifigasten een zorgvuldig samengesteld pakket hifi-apparatuur en accessoires aan. De site werkt uitsluitend samen met officiële Nederlandse importeurs en distributeurs. Via de deelnemende Gastwinkels hebben klanten de mogelijkheid om producten in een fysieke omgeving op te halen.

Muziekweergave

Bezoekers van Hifigasten vinden op de website behalve de webshop ook een groot aantal toegankelijk geschreven artikelen over alles wat met hifi en muziekweergave heeft te maken. Ook is er veel aandacht voor muziek.

 

Gerelateerde berichten

Teufel komt met Ultima 40 Mk2

NIEUWS – We gokken dat het dé klapper is van Teufel: de Ultima 40. Wij hebben de set getest en waren verbaasd over hoeveel luidspreker u krijgt voor dat geld. Nu heeft de Duitse luidsprekerbouwer de Mk2-versie die – volgens Teufel – nog meer muziek brengt voor het geld. 

Geef een reactie