web analytics

De Hifigasten zijn er!

Hifigasten

Na ruim een jaar voorbereiding is de website Hifigasten.nl online gegaan. Hifigasten combineert de kenmerken van een gespecialiseerde webshop, een informatieve hifi-publicatie en een groeiend netwerk van (bestaande) hifiwinkels.

HifigastenNaar eigen zeggen biedt Hifigasten een zorgvuldig samengesteld pakket hifi-apparatuur en accessoires aan. De site werkt uitsluitend samen met officiële Nederlandse importeurs en distributeurs. Via de deelnemende Gastwinkels hebben klanten de mogelijkheid om producten in een fysieke omgeving op te halen.

Muziekweergave

Bezoekers van Hifigasten vinden op de website behalve de webshop ook een groot aantal toegankelijk geschreven artikelen over alles wat met hifi en muziekweergave heeft te maken. Ook is er veel aandacht voor muziek.

 

Gerelateerde berichten

Wolfgang Air Music

Streamers bij de Aldi: Wolfgang Air Music

Het aantal spelers dat een deel van de alsmaar groeiende streamingmarkt probeert te veroveren blijft evenredig toenemen. En ook de distributiekanalen en verkooppunten voor dit soort apparatuur worden steeds breder. Het – voor ons nog onbekende – merk Wolfgang komt binnenkort met het draadloze muzieksysteem Air Music.

Geef een reactie