web analytics

De Einstein Tune komt eraan

Einstein Tune

De Tune van het Duitse Einstein Audio komt naar Nederland. Het is een geïntegreerde Einstein-versterker van 2 x 90 watt in Klasse A/B, voorzien van een geïntegreerde phonostage en geïntegreerde DAC.

Einstein TuneBediening gebeurt via een touchscreen en afstandsbediening.

Zelf kijken?

De voorlopige richtprijs is ? 6000,- en de Tune moet rond 1 december verkrijgbaar zijn. Tijdens de aftrap van de Tour of Beauty, op 16 november bij Audio-Life in Buren, zal Music2 audio import de Tune voor het eerst live aan het publiek tonen.

Gerelateerde berichten

AVM Evolution C9 cd-receiver

NIEUWS – Niet iedereen wil een groot hifi-systeem. Maar om nu direct concessie te doen als het gaat om functionaliteit: nee, dat willen we dan ook weer niet. AVM heeft voor die doelgroep de C9 cd-receiver. En dat is zeker niet alleen een versterker met cd-speler. Nee, de C9 biedt meer.

Geef een reactie