web analytics

Bob Dylan Release Party in Concerto

Bob Dylan

Concerto Amsterdam houdt een speciale Bob Dylan Box Release Party. De box zal dan ook al te koop zijn en er is een speciaal optreden van de band High Water. Die brengt een selectie Dylan-songs in een akoestische setting. 

Bob Dylan boxOp vrijdag 1 november verschijnt het complete werk van Bob Dylan in een grote box. Alle albums zijn in geremasterde vorm in de box te vinden, dus inclusief de nieuwe remasters van Self Portrait, Pat Garrett & Billy the Kid, Hard Rain en Bob Dylan at Budokan.

Side Tracks

Bijzonder is de Side Tracks dubbel-cd; deze verzamelt de singles die niet op een album staan en nummers die alleen voorkwamen op compilaties of soundtracks. Er is ook een boekwerk in harde kaft toegevoegd met liner notes van Clinton Heylin en een inleiding van Bill Flanagan.

Wanneer?

De releaseparty vindt donderdag 31 oktober plaats, vanaf 19:00 in Concerto.

Gerelateerde berichten

Rotel 12-serie.

Rotel introduceert nieuwe 12-serie

NIEUWS – Rotel heeft een gloednieuwe serie: de 12-serie. Deze serie is met name gefocust op streaming audio. Echter: volgens Rotel, zonder in te boeten op prestaties. Er komen zowel tuners (met streaming) als versterkers en cd-spelers. Jazeker: een échte cd-speler.

Geef een reactie