web analytics

Bob Dylan Release Party in Concerto

Bob Dylan

Concerto Amsterdam houdt een speciale Bob Dylan Box Release Party. De box zal dan ook al te koop zijn en er is een speciaal optreden van de band High Water. Die brengt een selectie Dylan-songs in een akoestische setting. 

Bob Dylan boxOp vrijdag 1 november verschijnt het complete werk van Bob Dylan in een grote box. Alle albums zijn in geremasterde vorm in de box te vinden, dus inclusief de nieuwe remasters van Self Portrait, Pat Garrett & Billy the Kid, Hard Rain en Bob Dylan at Budokan.

Side Tracks

Bijzonder is de Side Tracks dubbel-cd; deze verzamelt de singles die niet op een album staan en nummers die alleen voorkwamen op compilaties of soundtracks. Er is ook een boekwerk in harde kaft toegevoegd met liner notes van Clinton Heylin en een inleiding van Bill Flanagan.

Wanneer?

De releaseparty vindt donderdag 31 oktober plaats, vanaf 19:00 in Concerto.

Gerelateerde berichten

De Levar Twin van MHW Audio, een platenwasser (bron screenshot: https://www.stereo.de/news/newsdetail/plattenwaschmaschine-reinigt-beide-seiten-gleichzeitig/)

Platenwasser: laat maar lekker draaien

Platen en stof zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En of u het nou leuk vindt of niet: om optimaal te kunnen genieten van uw vinylverzameling is zo af en toe wassen noodzakelijk. En dat kan met deze Levar Twin van MHW Audio, een platenwasser.

Geef een reactie