web analytics

9 november: Linn Sondek LP12 Klinik

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen organiseert een Linn LP12 Klinik, waarbij vier gelijke LP12’s worden opgesteld: een met het bekende standaard subchassis, een met het nieuwe 2013 standaard subchassis, een met het Kore- en een met het Keel-subchassis.

Kore subchassisZo bent u perfect in de gelegenheid om te horen welke invloed een subchassis heeft op de weergave. Tevens bent u in de gelegenheid om naar een ‘Full Blown’ LP12 te luisteren.

Majik en Kore

Linn UK introduceerde onlangs een tweetal nieuwe producten om uw LP12 te upgraden: een nieuw – vanaf nu standaard in elke nieuwe LP12 gemonteerd – ‘Majik’ niveau subchassis en de Kore, een nieuw subchassis op ‘Akurate’-niveau.

Het nieuwe standaard subchassis onderscheidt zich ten opzichte van het sinds 1993 geproduceerde standaard subchassis doordat het veel torsievaster is en bovendien een veel inniger contact met het armboard maakt dan voorheen.

Het Kore-subchassis biedt alle voordelen die het nieuwe standaard subchassis biedt, maar nu met een machined from solid – uit een massief tablet aluminium gefreesd – armboard dat is verlijmd met het subchassis. Zo krijgt u eigenschappen die een heel eind richting het top of the line Keel-subchassis gaan.

Aanmelden

De Linn LP12 Klinik vindt plaats op 9 november bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen vanaf 13:00 uur. Om verzekerd te zijn van een plekje kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 06-4622 6586.

Gerelateerde berichten

spotify

‘Artiesten beslissen zelf over Spotify Free’

De gratis versie van Spotify komt in toenemende mate onder druk te staan. Taylor Swift verwijderde al haar liedjes van de streamingdienst, terwijl veel nieuwe albums niet beschikbaar zijn op het platform. De kersverse cd´s van Coldplay en Adele zijn daar twee recente voorbeelden van. Volgens de The Wall Street Journal geeft Spotify artiesten binnenkort de macht […]

Geef een reactie