web analytics

Ziggo lanceert Ziggo Mobiel

Logo Ziggo

Ziggo lanceert een mobiele telefonie- en datadienst. Ziggo Mobiel is speciaal ontwikkeld voor bestaande Ziggo-klanten. De provider wil overal de beste toegang tot zijn diensten bieden en streeft ernaar dat zijn klanten overal tegen aantrekkelijke tarieven verbonden kunnen zijn. Hierbij speelt Ziggo Mobiel een essentiële rol.

Logo ZiggoZiggo Mobiel kent twee Sim Only-abonnementen voor consumenten en twee voor zakelijke klanten. Het goedkoopste consumentenabonnement is er vanaf ? 15,- per maand (incl. BTW). Daarvoor krijgt de klant 300 belminuten/sms, 1000 MB data en met vier apparaten onbeperkt gebruik van 1 miljoen Ziggo WifiSpots. Het instapabonnement voor zakelijke klanten is er vanaf ? 20,- (excl. BTW); daarvoor krijgt de klant 400 belminuten/sms, 1000 MB data en onbeperkt toegang tot de Ziggo WifiSpots voor vier apparaten.

Besparen

Eind april is Ziggo gestart met het aanzetten van de hotspotfunctie op modems die het bij zijn klanten thuis heeft staan. Inmiddels staan er in het verspreidingsgebied van Ziggo meer dan 1 miljoen WifiSpots aan. Ziggo-klanten met toegang tot deze WifiSpots hoeven zich (per apparaat) maar één keer aan te melden, waarna bijvoorbeeld de smartphone automatisch verbinding maakt als deze binnen bereik is. Omdat Ziggo-klanten de WifiSpots onbeperkt kunnen gebruiken, kunnen ze flink besparen op hun databundel.

Gerelateerde berichten

Audiofly - Kwartet

Audiofly; online voortaan breder verkrijgbaar

Het relatief nieuwe Audiofly timmert hard aan de weg om als hoofdtelefoonmerk een stukje van de markt te kunnen veroveren. Enerzijds doen ze dat door voor schappelijke prijzen leuke producten te ontwikkelen, zoals we bij Alpha Audio begin dit jaar al kennis konden maken met de Audiofly AF45. En anderzijds ligt er de keiharde uitdaging […]

Geef een reactie