web analytics

X-fi 2013: Daluso met primeurs iFi Audio en Reimyo

Reimyo DAC DAP-999EX Limited

?Reimyo, meet the best ?? Met deze slogan wil Daluso iedereen uitnodigen naar de X-fi Show te komen en daar kennis te maken met een referentieset van wereldklasse. Dit jaar maakt de Reimyo DAC DAP-999EX Limited zijn debuut, een 16-bitter die in muzikaal opzicht de meeste D/A-converters ver achter zich laat.

Reimyo DAC DAP-999EX LimitedSamen met de Reimyo CDT-777, CAT-777MK2, KAP-777 en de Bravo-monitors belooft het weer een bijzondere en muzikale happening te worden bij Daluso Audio.

iFi Audio

Ook een interessante debutant op de X-Fi Show is iFi Audio. Daluso presenteert de volledige iFi Micro-lijn in individuele demo?s onder het motto ?High-end kwaliteiten voor een prikkie?. Een primeur is er in de vorm van de iTUBE, een combinatie van een voorversterker en tube-buffer. Dit bijzondere apparaatje met vele toepassingsmogelijkheden is te koop voor ? 299,-.

Verder is er de ?Big-Band? van Harmonix. Dit is een soort van wikkel die aan de kabeluiteinden wordt aangebracht. Het resultaat is een zeer opmerkelijke geluidsverbetering, die bovendien ook heel redelijk is geprijsd. Daarnaast worden er bekende en enkele nieuwe producten van Harmonix, Enacom en BlackNoise gepresenteerd.

Winkel en adviesbureau

Als klap op de vuurpijl kondigt Daluso aan in het najaar een winkel/adviesbureau te openen in Echt (Limburg), met de naam ?Exaudi Akoestiek en Geluid?. De verbouwingswerkzaamheden zijn momenteel in een vergevorderd stadium. Het accent van deze nieuwe vestiging komt vooral te liggen bij akoestiekverbetering- en optimalisatie, voor zowel bedrijven als particulieren.

Tijd en plaats

De X-fi High End Audio Show vindt op 14 en 15 september plaats in Veldhoven.

Gerelateerde berichten

JBL Synchros Glacier

IFA 2013: JBL-geluid in studiokwaliteit

JBL neemt zijn bekende studiogeluid als uitgangspunt voor het productdesign van de nieuwste producten die op de IFA 2013 worden getoond. Het gaat om de nieuwe Synchros-lijn hoofdtelefoons, de Pebbles computerspeakers, de draagbare speaker Spark en de Voyager, de eerste draagbare speaker met subwoofer dockingsysteem ter wereld.

Abbey Road

Neem een virtueel kijkje in Abbey Road Studios

De Abbey Road Studios zijn wereldberoemd en normaliter voor het publiek gesloten. Dankzij Google kunt u evengoed een kijkje komen nemen. Het internetbedrijf heeft namelijk ruim 150 360-graden panoromafoto’s gemaakt, zodat u de drie hoofdstudio’s op uw pc of tablet van dichtbij kunt verkennen. 

Geef een reactie