web analytics

Vodafone als eerste met 4G op iPhone 5

iOS 7

Vodafone-klanten met een iPhone 5 én een RED-abonnement kunnen vanaf volgende week gebruikmaken van het 4G-netwerk. Na de iOS 7-update is het razendsnelle netwerk ook voor hen toegankelijk in het grootste gedeelte van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Maastricht en Utrecht. 

iOS 7Daarmee is Vodafone de eerste telecomaanbieder van Nederland die tegemoet komt aan de wens van Apple-gebruikers om de mogelijkheden van 4G te benutten. iPhone 5-bezitters die nog geen klant zijn bij Vodafone, maar wel willen gebruikmaken van 4G, kunnen een RED Sim Only-abonnement afsluiten. Het Vodafone-aanbod van 4G-toestellen wordt uitgebreid met de iPhone 5s en 5c zodra deze in Nederland op de markt zijn.

Gerelateerde berichten

Tingsha Roadshows

Tingsha’s Roadshows, bijzondere luistersessies

NIEUWS – Meer shownieuws en dit keer in de vorm van een geheel nieuw roadshow-concept. De Tingsha’s Roadshows bieden liefhebbers namelijk luistersessies aan in hun eigen vertrouwde omgeving, met de mogelijkheden en producten van Tingsha. Dat kan bij de audiowinkel/dealer of naargelang de plaatselijke mogelijkheden in diverse faciliteiten. Denk maar aan hotels, kastelen, een charmante […]

Geef een reactie