web analytics

Video Chord Chordette Qute HD

Chord Chordette Qute HD

VIDEO – We hebben van Dynaudio de Chord Qute HD gekregen ter test. Een klein, kek dacje. Maar vergis u niet: het is een bloedserieus apparaat. Intern een Xilinx Spartan 3 fpga waar Chord zijn eigen firmware op zet. Met alle (prettige) gevolgen van dien! 

Bekijk de video van de Chord Chordette Qute HD

Specificaties Chord Chordette Qute HD

Harmonische vervorming: 103 dBV
Signaal / Ruisverhouding: 115dBV
Dynamisch bereik: 118dBV

Digital ingangen:
1 x USB HD met DSD decoding, 44.1 kHz to 192kHz, 16-32-bit (384kHz-voorbereid)
1x Optisch
1x Coaxiaal 44.1 kHz/ 384kHz-voorbereid, 16-32-bit

Uitgang: 2x RCA phono
Voeding: 12v 1A 2.1mm connector. 1A adapter meegeleverd
Gewicht: 0.4kg
Afmetingen: 160x70x40mm (WxHxD)

Prijs: ?1280

Gerelateerde berichten

Q and A sessie – 29 mei 2020

Het is weer zover! We gaan weer een uutje vrijmaken om uw vragen te beantwoorden! En dat doen we op vrijdag 29 mei om 10:00. Tune in, en stel uw vragen via de chat. Dan pakken wij ze op en beantwoorden ze direct in de live-stream. Efficienter dan dat gaat het naar onze mening niet […]

De iXtreamer docking station en mediaspeler

VIDEO – Een Apple docking station én streaming media speler in één? Dat is bijzonder. Vandaar dat we de iXtreamer eens gaan bekijken. In dit filmpje kunt u alvast zien hoe de iXtreamer eruit ziet, wat er in de doos zit en wat er voor aansluitingen op zitten…

Geef een reactie