web analytics

Video Chord Chordette Qute HD

Chord Chordette Qute HD

VIDEO – We hebben van Dynaudio de Chord Qute HD gekregen ter test. Een klein, kek dacje. Maar vergis u niet: het is een bloedserieus apparaat. Intern een Xilinx Spartan 3 fpga waar Chord zijn eigen firmware op zet. Met alle (prettige) gevolgen van dien! 

Bekijk de video van de Chord Chordette Qute HD

Specificaties Chord Chordette Qute HD

Harmonische vervorming: 103 dBV
Signaal / Ruisverhouding: 115dBV
Dynamisch bereik: 118dBV

Digital ingangen:
1 x USB HD met DSD decoding, 44.1 kHz to 192kHz, 16-32-bit (384kHz-voorbereid)
1x Optisch
1x Coaxiaal 44.1 kHz/ 384kHz-voorbereid, 16-32-bit

Uitgang: 2x RCA phono
Voeding: 12v 1A 2.1mm connector. 1A adapter meegeleverd
Gewicht: 0.4kg
Afmetingen: 160x70x40mm (WxHxD)

Prijs: ?1280

Gerelateerde berichten

Schiit Magni en modi

Schiit komt met Magni en Modi

NIEUWS – Schiit (ja… je spreekt het uit als… ) komt met twee nieuwe producten: de Magni en Modi. De Magni is een gloednieuwe hoofdtelefoonversterker die 1,2 watt aan 32 Ohm kan leveren. de Modi is een nieuwe, high-res usb-dac… volledig gevoed uit de pc. Klinkt als iets wat we al kennen, toch? Ja… daar […]

Video Brik Audio

VIDEO – We hebben van Durob Audio een setje van Brik gekregen. Of Brik Audio. Een nieuw, Taiwanees merk dat voor zeer scherpe prijzen leuke componenten in de markt zet. Wij hebben gekozen voor de geïntegreerde versterker, een internet radio, een dacje en een aparte voeding. Alles bij elkaar kost dat nog geen 750 euro. […]

Geef een reactie