web analytics

Video Bluesound Vault en PowerNode

Bluesound Vault

VIDEO – Bluesound. Dat suggereert een merk dat bezig is met bluetooth streaming. Niets is echter minder waar. Bluesound is een merk dat serieuze streamers ontwikkeld en fabriceert. Het is een onderdeel van Lenbrook. De overkoepelende organisatie achter PSB, NAD, Lyngdorf en nu dus Bluesound. Wij bekijken de PowerNode en Vault. 

We hebben eerder geproefd van de Bluesound-serie. Dat verhaal vindt u hier. In deze video gaan we in op de Bluesound Vault en PowerNode. Een streamer cq cd-ripper en een streamer met ingebouwde versterker die 2 x 50 watt levert.

Bekijk hieronder de video over Bluesound

Specificaties Bluesound Vault

Soort Streamer: streamer met ripfunctie
Opslagcapaciteit: 1TB
Drive: Teac cd-drive
Software: Linux
Netwerkkoppeling: WiFi-N en 100 mbit ethernet
Uitgangen: cinch en optisch spdif
USB: ja, zower mini usb als usb-a (voor updates en hdd-koppeling)
Prijs: 999 euro

Specificaties Bluesound PowerNode

Soort streamer: streamer met versterker
Software: Linux
Netwerkkoppeling: WiFi-N en 100 mbit ethernet
Uitgangen: speaker-terminals en aparte subwoofer
USB: ja, zowel mini als usb-a (updates en hdd-koppeling)
Prijs: 699 euro

Gerelateerde berichten

Teufel neemt Raumfeld over

PERSBERICHT – Om een stevigere positie in de streamingmarkt te krijgen, heeft Teufel – bekend van onder meer luidsprekers – Raumfeld overgenomen. Raumfeld is nog jong, maar heeft volgens Teufel interessante draadloze oplossingen voor multi-room audio. Deze producten zijn nu ook via de webshop van Teufel verkrijgbaar.

Cambridge Audio Azur 651A

Video Cambridge Audio Azur 651A

VIDEO – We hebben behalve de StreamMagic 6 ook de Azur 651A van Cambridge Audio ter test gekregen. Voordat we deze aansluiten op onze testset, gaan we hem uitpakken en even nalopen. We hebben het op de gevoelige rol gelegd, zodat u mee kan genieten!

Geef een reactie