web analytics

Van de Leur Audio gaat internationaal

Vlag GB

Van de Leur Audio heeft een distributeur in het Verenigd Koninkrijk gevonden: G-Point Audio. Dat bedrijf staat bekend om zijn assortiment van handgemaakte en ambachtelijke producten. Het contact werd in mei gelegd op de High-End München.

Logo Van de Leur AudioVoor Van de Leur Audio is de nieuwe stap een internationale primeur. Na de oprichting in 2010 wilde het merk eerst de focus leggen op de nationale markt en de producten perfectioneren om vervolgens de grenzen over te gaan. Dat moment is nu gekomen. De verwachting is dat er snel meer landen zullen volgen.

Prijzen

De prijzen van alle Van de Leur Audio-producten zullen in het Verenigd Koninkrijk op gelijk peil liggen als in Nederland.

Gerelateerde berichten

Linn toont Akubarik vloerstaander

NIEUWS – 40 jaar Linn… en dat moet gevierd worden! Om dat goed te doen, heeft Linn de Akubarik-luidspreker getoond. Een actief systeem met zes kanalen (versterkers) en talloze leuke foefjes. Wel even rond de 20.000 euro sparen, want dat kost het setje!

Geef een reactie