web analytics

Van de Leur Audio gaat internationaal

Vlag GB

Van de Leur Audio heeft een distributeur in het Verenigd Koninkrijk gevonden: G-Point Audio. Dat bedrijf staat bekend om zijn assortiment van handgemaakte en ambachtelijke producten. Het contact werd in mei gelegd op de High-End München.

Logo Van de Leur AudioVoor Van de Leur Audio is de nieuwe stap een internationale primeur. Na de oprichting in 2010 wilde het merk eerst de focus leggen op de nationale markt en de producten perfectioneren om vervolgens de grenzen over te gaan. Dat moment is nu gekomen. De verwachting is dat er snel meer landen zullen volgen.

Prijzen

De prijzen van alle Van de Leur Audio-producten zullen in het Verenigd Koninkrijk op gelijk peil liggen als in Nederland.

Gerelateerde berichten

Eerste officiële Synology trainingsboek te koop

Streaming draait allemaal om netwerken. En een erg handig apparaatje binnen dat streaming-netwerk is een nas. Bijvoorbeeld van Synology. Maar hoe werkt zo’n nas nu? Wie graag op prettige wijze aan de slag wil met een netwerkschijf van Synology, kan nu een e-book aanschaffen! Eindelijk!

Geef een reactie