web analytics

The Doors-luistersessie bij Beter Beeld & Geluid

The Doors

Beter Beeld & Geluid organiseert ‘Linn Lounge presents? The Doors’. Tijdens een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes wordt de muziek van deze legendarische band beluisterd en hoort u over zijn historie en ontwikkeling. Eerder organiseerde de winkel al avonden rond Mumford and Sons, Mark Knopfler en R.E.M.

The DoorsBeter Beeld & Geluid belooft ?een psychedelische reis?, waarbij u luistert naar The Doors in de hoogst mogelijke kwaliteit beschikbaar: op een Linn-systeem in Studio Master-kwaliteit.

Locatie, tijd en aanmelden

De avond vindt op 3 oktober vanaf 19:00 plaats in de Hilversumse vestiging van de winkel. Om te reserveren stuurt u een mail ([email protected]) of belt u met Beter Beeld & Geluid (06 46 22 65 86); het aantal plaatsen is beperkt.

Gerelateerde berichten

Pink Floyd The Wall

The Wall van Pink Floyd op Domcarillon

Dat Pink Floyd een rockband is die tot nieuwe interpretaties leidt, blijkt wel weer. Maandagavond 19 augustus zal de Utrechtse stadsbeiaardier Malgosia Fiebig samen met pianoduo Sandra Mol en Jeroen van Veen een bewerking van de rockopera The Wall spelen op het Domcarillon. Het is het slotconcert van de serie zomeravondconcerten van de Utrechtse Klokkenspel […]

Geef een reactie