web analytics

The Doors-luistersessie bij Beter Beeld & Geluid

The Doors

Beter Beeld & Geluid organiseert ‘Linn Lounge presents? The Doors’. Tijdens een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes wordt de muziek van deze legendarische band beluisterd en hoort u over zijn historie en ontwikkeling. Eerder organiseerde de winkel al avonden rond Mumford and Sons, Mark Knopfler en R.E.M.

The DoorsBeter Beeld & Geluid belooft ?een psychedelische reis?, waarbij u luistert naar The Doors in de hoogst mogelijke kwaliteit beschikbaar: op een Linn-systeem in Studio Master-kwaliteit.

Locatie, tijd en aanmelden

De avond vindt op 3 oktober vanaf 19:00 plaats in de Hilversumse vestiging van de winkel. Om te reserveren stuurt u een mail ([email protected]) of belt u met Beter Beeld & Geluid (06 46 22 65 86); het aantal plaatsen is beperkt.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie