web analytics

Sennheiser op de IFA 2013

IFA 2013 Alpha Audio

Vooraan staan bij de nieuwste innovaties van Sennheiser? De perfecte combinatie vinden tussen muziek en stijl? En bent u toevallig in Berlijn? Dan kunt u vandaag nog even langskomen bij de Sennheiser-stand op de laatste dag van de IFA. 

Sennheiser logoDit jaar bouwt het bedrijf de complete stand in de stijl van de Momentum. Hierin heeft de jongste telg van de familie, de Momentum On-Ear, uiteraard een centrale plaats. Met de unieke kleurstellingen blijft dit een echte eye-catcher.

High-end reeks

Jaarlijks introduceert Sennheiser tijdens de IFA de nieuwste modellen. Naast de evolutie van de Momentum proberen bezoekers dit jaar uiteraard ook de modellen uit de high-end reeks. Denk dan bijvoorbeeld aan de HD 800 en de legendarische Orpheus.

Gerelateerde berichten

Meridian MQA Systeem

MQA content dit jaar al beschikbaar

We hebben van Viertron – importeur van Meridian – begrepen dat er dit jaar al MQA-content beschikbaar komt. De gebruikte MQA-codec is echter zo nieuw dat fabrikanten eerst een firmware-update moeten doorvoeren. Dat is echter een kwestie van update-tje doen en klaar. 

Geef een reactie