Sennheiser op de IFA 2013

IFA 2013 Alpha Audio

Vooraan staan bij de nieuwste innovaties van Sennheiser? De perfecte combinatie vinden tussen muziek en stijl? En bent u toevallig in Berlijn? Dan kunt u vandaag nog even langskomen bij de Sennheiser-stand op de laatste dag van de IFA. 

Sennheiser logoDit jaar bouwt het bedrijf de complete stand in de stijl van de Momentum. Hierin heeft de jongste telg van de familie, de Momentum On-Ear, uiteraard een centrale plaats. Met de unieke kleurstellingen blijft dit een echte eye-catcher.

High-end reeks

Jaarlijks introduceert Sennheiser tijdens de IFA de nieuwste modellen. Naast de evolutie van de Momentum proberen bezoekers dit jaar uiteraard ook de modellen uit de high-end reeks. Denk dan bijvoorbeeld aan de HD 800 en de legendarische Orpheus.

Gerelateerde berichten

Meridian Reference 800/MQA show

Op zaterdag 22 juli vanaf 13:00 uur organiseert Beter Beeld en Geluid een Meridian Reference 800 show met de nieuwe top-eindversterker van het merk: de Reference 857. Het is de meest krachtige eindversterker die het merk ooit heeft gebouwd: 500 W stereo en 1,5 kW gebrugd! De 857 klinkt door zijn hoge vermogen, grote bandbreedte […]

Geef een reactie