web analytics

Palestijnse Arab Idol treedt op in Den Haag

Palestijnse vlag

De Palestijnse zanger Mohammed Assaf, winnaar van het tv-programma Arab Idol, komt voor een speciaal concert naar Den Haag. Op zondag 29 september zal deze volksheld voor het eerst buiten het Midden-Oosten en Noord-Afrika optreden in het atrium van het Haagse stadhuis.

Palestijnse vlagAssaf groeide op in verschillende vluchtelingenkampen in de Gazastrook. Sinds zijn overwinning is hij voor veel Palestijnen een symbool voor nieuwe hoop. Hij weet in een tijd van instabiele omstandigheden en conflicten in de Arabische wereld te bereiken wat de politiek tot nu toe niet is gelukt: het verenigen van de Palestijnen.

800 kaarten

Het concert wordt georganiseerd door cultuurfestival TodaysArt en de Palestijnse delegatie. Het project wordt ondersteund door de Palestijnse president Abbas en de commissie van Arabische ambassadeurs in Nederland. De capaciteit van de locatie is zeer beperkt; er zullen slechts 800 kaarten worden verkocht.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Gerelateerde berichten

Denon DRA-100

Denon introduceert DRA-100 netwerkreceiver

Volgende maand komt Denon met de DRA-100 op de proppen. Het betreft een stereoversterker die in een behoorlijk compacte behuizing is gegoten. Het apparaat is onder meer geschikt om draadloos muziekbestanden af te spelen via AirPlay en bluetooth.

Geef een reactie