Ook Ximon op uw Philips Smart TV

Ximon

Na Netflix breidt ook de Nederlandse video-on-demand dienst Ximon uit naar de Philips Smart TV. De Ximon-app is een uitbreiding op het bestaande aanbod aan films en series dat direct via de Philips Smart TV is te bekijken.

XimonXimon richt zich op publiek dat graag naar het filmhuis gaat en houdt van Nederlandse producties en internationale arthouse.

Prijs en beschikbaarheid

De Ximon-app is beschikbaar voor alle Philips-modellen in de 6000-, 7000-, 8000- en 9000-serie uit 2012 en later. Het kijken van films en series op de Philips Smart TV kan per film of aflevering, via kijktegoed of met het abonnement van ? 9,50 per maand.

2 reacties

  1. Waarschijnlijk omdat… “Nederlandse video-on-demand dienst”.
   Dat schept een band. 😉

   En qua film-aanbod is dit eigenlijk wel een verademing hoor.
   (weinig hollywood explosies e.d.)

Geef een antwoord