web analytics

Nieuwe versie Dirac Live Room Correction Suite

Dirac Live Room Correction Suite

Het Zweedse Dirac Research heeft een nieuwe versie van zijn ruimtecorrectiesoftware, de Dirac Live Room Correction Suite, aangekondigd. 

Dirac Live Room Correction SuiteDe nieuwe stereoversie is gebaseerd op dezelfde state-of-art technologie als de originele meerkanaalsversie, met als belangrijkste verschil dat deze beperkt is tot tweekanaalsweergave. De software kenmerkt zich door volledig mixed-phase impuls- en frequentie respons optimalisatie, ontstaan uit meer dan een decennia van onderzoek en ontwikkeling.

Behoefte aan eenvoud

?Veel gebruikers van de meerkanaalsversie hebben de voordelen van Dirac Live-technologie ontdekt bij het gebruik in tweekanaalssystemen,? aldus Christoffer Ahlén, Director Consumer Division and Marketing bij Dirac. ?Waar de volledige versie van Dirac Live evolueert in een meer geavanceerde meerkanaalsoplossing, is er een behoefte aan een eenvoudigere tweekanaalsversie opgemerkt. We kunnen u een dergelijk product aanbieden voor een lagere prijs.?

Met de Dirac Live Room Correction Suite en een microfoon (aangeboden via de geautoriseerde dealers), maakt de gebruiker een eenvoudige meting op diverse punten van de luisterruimte. Dirac Live corrigeert vervolgens automatisch de tekortkomingen in de geluidsweergave van het audiosysteem en de ruimte, wat zorgt voor de zuiverst mogelijke reproductie van muziek.

Prijzen

De verkoopprijs is ? 389,- voor de tweekanaalsversie en ? 650,- voor de meerkanaalsversie.

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio Minx Air 200 en 100

*Update* Minx Air van Cambridge Audio nu leverbaar

NIEUWS – De Cambridge Audio Minx Air hebben we al eerder gespot. De Air 100 en Air 200 kunnen elk moment leverbaar worden, dus een goed moment om alvast nader kennis te maken. Zo doet bijvoorbeeld de aanduiding ‘Air’ vermoeden dat deze portable speaker alleen Airplay ondersteunt, maar de Minx Air biedt gelukkig meer.

Geef een reactie