Netflix op uw Philips Smart TV

TP Vision breidt de mogelijkheden van de Philips Smart TV?s verder uit met de introductie van de Netflix-app, waarmee on demand films en televisieseries kunnen worden gestreamd. De Netflix-app is per direct beschikbaar op alle Philips Smart TV-modellen van 2013.

Netflix logo?Netflix is de eerste dienst in Nederland die kijkers, voor een vast maandelijks bedrag, onbeperkt laat genieten van films en televisieseries in hoge kwaliteit,? zegt Mattijs de Valk, Business Developer Smart TV bij TP Vision. ?De nieuwe dienst heeft het in zich om het kijkgedrag van de Smart TV-kijker significant te veranderen en het effectieve Smart TV-gebruik een enorme ?boost? te geven.?

Kwaliteit boven kwantiteit

Het beleid van TP Vision voor het Smart TV-platform is er niet op gericht om de toestellen van zoveel mogelijk apps te voorzien, maar om ervoor te zorgen dat de kopers van een Philips Smart TV kunnen beschikken over de meest relevante functies waar ze écht iets aan hebben. Het past naadloos in dit beleid om de pijlen vooral te richten op film- en tv-apps, omdat dit veruit de populairste diensten op een Smart TV zijn.

33 reacties

  1. Voor dat soort vragen kun je beter naar het service center van Philips of de winkel waar u hem hebt gekocht. Wij weten dat hier niet. Daarnaast geeft u ook niet aan om welk model het gaat. Dat werkt ook wat lastig.

 1. Mijn hele leven al Philips, maar de laatste 5 jaar alleen nog trammelant, radio van 660 ? al na 3 jaar niet meer te repareren, koffiezetter/ telefoon defect en nu weer tv van 2 jaar oud die alweer compleet verouderd is…..het probleem met Philips is dat ze hun producten niet verbeteren maar te vaak veranderen waardoor ze niet conpatebel met elkaar zijn, voor mij na 40 jaar geen PHILIPS meer.

 2. Bizar.. van de een op de andere dag werkt de Philips smart TV Netflix app niet meer? Hij staat aangboden, maar als ik er op klik loopt ie vast? Andere apps doen het prima.. als moest ik wel ook ineens weer inloggen toestemming geven voor de YouTube app??

 3. En ja hoor even proberen op oude apple tv en daar staat netflix draaien en werken. Leuk zo’n mooie tv maar mijn oude apple tv loopt niet vast

 4. Bij ons op de nieuwe phillips 8000 serie krijg ik de app van netflix, en het ziet er prima uit. De film draait en na een tijdje blijft hangen en gaat de televisie uit en start weer op via de tv.
  Wat te doen, ant dit is wel jemmer

  1. Bij ons het exact zelfde probleem; de netflix app wel direct gevonden, maar zodra je een film/serie start duurt het een willekeurigs periodd van soms 30 seconden en soms 6 minuten waarna de tv op zwart gaat en zo’n 8 sec later weer aan gaat op tv mode. Het gaat om een 40pfl8008. Iemand enig idee? Nodige software update van Philips?

 5. Ik heb de app op mijn philips smart tv, de film start maar na een paar minuten kijken loopt de film vast en vervolgens valt de tv uit en start weer op een gewone tv zender. Wat kan ik hieraan doe?

  1. Nounounou, langleve de technologie 21ste eeuw. 🙁
   Een reactie die ik ergens anders vond van Philips: “Netflix is niet compatibel met modellen van voor 2013. Dit kan niet door een update opgelost worden. Alternatief is bv een media-speler of blu-ray speler die compatibel is met Netflix.”
   Dus… het probleem (specifiek voor Netflix dan) betreffende de ‘oude TV’ is niet zozeer software maar een decoding-chip o.i.d. die nu al weer niet overweg kan met het Netflix’signaal’.
   ????
   Wat is hier zo anders aan dan die andere streaming-app’s zoals van Videoland?
   En om de economie te redden… met zijn àllen een nieuwe Philips TV kopen dus!?
   Tja, blijft een rare toestand zo. 😉

   [zelf hoef ik niet meer het aller aller nieuwste van het nieuwste meer]
   Ik had paar jaar geleden, i.p.v. ‘video-on-demand’ (UPC) te gaan, besloten een BD-speler & Sharp full HD TV te nemen en daarop later nog een Mac Mini aangesloten en kan zodoende voorlopig genoeg zien&doen wat ik leuk vind.

   1. Dag Wilco,

    Tsja… Als Netflix een andere codec gebruikt, is daar niets aan te doen. Helaas pindakaas. Maar waarom fabrikanten geen fpga’s gebruiken die je simpelweg kan upgraden met extra functies snap ik niet helemaal. Maar goed: dat zullen kosten zijn.

    Ik werk al jaren met een htpc en een ‘domme’ tv. Smart tv’s zijn heel leuk, maar je ziet het probleem al: een jaar later ben je ‘oud’. Laat staan vier jaar later! Ik zeg: Lang Leve de HTPC!

  2. Ik heb een smart tv 32PFL7606H/6 van Philips. Daar ook geen Netflix op te krijgen. Na chat met Philips te horen gekregen dat Netflix de app niet vrij geeft. Ik Netflix gebeld die vertelde dat ze wel een app hadden gegeven aan Philips maar dat Philips er voor gekozen heeft deze niet actief te maken voor toestellen van voor 2de helft 2013.
   Kwestie van kosten die Philips dus niet meer in de oudere toestellen wil stoppen. Balen echt dik balen van Philips.
   Ik hoop dan toch dat Philips dit gaat toepassen.

   1. Heb wel een app op mijn Philips maar die loopt steeds vast. Beeld is prachtig maar voor een echte smart TV had ik beter wat anders kunnen kopen. Los het nu op met een mediaplayer die het prima doet

 6. Afgelopen week is NETFLIX van start gegaan in Nederland. Het leek mij een uitstekende deal voor ? 7,99 onbeperkt films, series etc. bekijken op het moment dat jij dat wilt. Aangemeld en dus van start. Het werkte op de iPAD, iPHONE en desktop, alleen niet op onze Philips SMART TV model 55 PFL8007k12 voor de prijs van ? 2249,- die wij eind december 2012 kochten. Contact gezocht met de klantendienst van Philips. Het antwoord kwam vrij stel en stemde ons hoopvol;
  Geachte heer,

  Bedankt voor uw vraag. Naar aanleiding hiervan willen wij u graag de volgende informatie verstrekken.

  A.s. vrijdag 13 sept. is de Netflix app beschikbaar via de App Galerij. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

  Het zal wel vrijdag de 13e geweest zijn maar op deze dag meerdere keren gekeken of wij de App. Van Netfix konden downloaden of de TV upgraden. Helaas op vrijdag geen succes, ook niet op zaterdag en ook niet op zondag.
  Wederom contact gezocht met Philips klantendienst en wat schetst onze verbazing per kerende e-mail een antwoord;
  Geachte heer,
  Bedankt voor uw vraag. Naar aanleiding hiervan willen wij u graag de volgende informatie verstrekken.
  Moet u helaas meedelen dat uw televisie model, de 55PFL8007K/12, niet geschikt is voor de Netflix app. Netflix is alleen beschikbaar is voor de 2013 series van Philips.
  Het is natuurlijk bijzonder triest te moeten vernemen dat een 9 maanden oude TV nu al niet meer geschikt is voor de ontwikkelingen die er aan zaten te komen. Tegen Philips zou ik willen zeggen haal die oude slogan maar weer van stal: LETS MAKE THINGS BETTER!

 7. mij lukt het in ieder geval niet met mijn Fidelio bluray, netflix krijg ik, maar als ik een film aanklik, krijg ik een scherm met pc vereisten voor pc

   1. Er is geen app, direkt via internet, kent mijn account, maar na filmkeuze een scherm met vereisten voor computer, dan kun je klikken op direct kijken en krijg ik weer scherm met vereisten. Alle verbindingen met apparaten op de computer afgesloten maar de verbinding blijft.

Geef een antwoord