web analytics

X-fi 2013: Hepta presenteert de HeptaTen

Het programma van de X-fi High End Audioshow neemt langzaam vorm aan. Luidsprekermerk Hepta belooft een beursprimeur.

HeptaTenIn kamer 118 van de Koningshof in Veldhoven worden de jongste Hepta-modellen gedemonstreerd, waaronder de gloednieuwe HeptaTen. Dat is een compacte tweeweg met ground firing basreflex. Bijzonder aan deze speaker is dat deze desgewenst door uzelf kan worden afgebouwd in een zelfbouwworkshop in Wormerveer.

De X-fi High End Audioshow vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september in Veldhoven.

Gerelateerde berichten

spotify

‘Artiesten beslissen zelf over Spotify Free’

De gratis versie van Spotify komt in toenemende mate onder druk te staan. Taylor Swift verwijderde al haar liedjes van de streamingdienst, terwijl veel nieuwe albums niet beschikbaar zijn op het platform. De kersverse cd´s van Coldplay en Adele zijn daar twee recente voorbeelden van. Volgens de The Wall Street Journal geeft Spotify artiesten binnenkort de macht […]

Geef een reactie