VLHD30: draadloos HD A/V zendersysteem

in Nieuws (2.042) |


VLHD30

Ebodes nieuwe VLHD30 HDMI Set verzendt audio- en videosignalen draadloos in HD-kwaliteit. Waar andere HD A/V-zenders stoppen, heeft de ebode VLHD30 een bereik tot 30 meter (afhankelijk van de omgevingsomstandigheden).

VLHD30De set kan worden verbonden met uw HDMI-apparaten tussen de bron en respectievelijk tv of projector. Het apparaat beschikt bovendien over een USB-poort, die kan worden gebruikt voor het aansluiten op een pc of ander USB-apparaat, bijvoorbeeld een draadloos toetsenbord.

De VLHD30 kost in de webwinkel van ebode ? 206,95.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: