Video Sennheiser IE800

Sennheiser IE800

VIDEO – We hebben een setje IE800 van Sennheiser op het bureau liggen. En dan kunnen we de verleiding natuurlijk niet weerstaan om deze vast te leggen op een digitale achterplaat van onze camcorder! Kijk mee om een indruk te krijgen van deze high-end in ears van 699 euro. 

Bekijk hieronder onze video van de Sennheiser IE800

Specificaties Sennheiser IE800

Weerstand 16 ?
Frequency response 8 tot 41000_hz: (-3 dB)
Sound pressure level (SPL) 125 dB at 1V 1kHz
THD, total harmonic distortion < 0.06 %
Oorkoppeling in-ear
Jack plug 3.5 mm stereo plug
Lengte kabel 1.1 m symmetrical, oxygen-free (OFC) copper cable
Unit Dynamisch, vented closed
Gewicht 8 g zonder kabel
demping / verzwakking – 26 dB
Prijs ?699

2 reacties

    1. Ik neem aan dat je bedoelt of de behuizing open of gesloten is? Aan de achterzijde zitten twee openingen, zoals de foto’s laten zien. Dit insinueert dat het gaat om een open systeem. Zonder deze openingen, lijkt het me erg onwaarschijnlijk dat ze 8 Hz halen.

Geef een antwoord