Video Sennheiser IE800

Sennheiser IE800

VIDEO – We hebben een setje IE800 van Sennheiser op het bureau liggen. En dan kunnen we de verleiding natuurlijk niet weerstaan om deze vast te leggen op een digitale achterplaat van onze camcorder! Kijk mee om een indruk te krijgen van deze high-end in ears van 699 euro. 

Bekijk hieronder onze video van de Sennheiser IE800

Specificaties Sennheiser IE800

Weerstand16 ?
Frequency response8 tot 41000_hz: (-3 dB)
Sound pressure level (SPL)125 dB at 1V 1kHz
THD, total harmonic distortion< 0.06 %
Oorkoppelingin-ear
Jack plug3.5 mm stereo plug
Lengte kabel1.1 m symmetrical, oxygen-free (OFC) copper cable
UnitDynamisch, vented closed
Gewicht8 g zonder kabel
demping / verzwakking– 26 dB
Prijs?699

Gerelateerde berichten

editors-the-weight-of-your-love

Review Editors – The weight of your love

Het is de stem van zanger Tom Smith waar je van houdt of die je verafschuwt. Zo is het vervolgens dan ook met de Editors. Want de Editors is heel veel Smith. Smith is met zijn diepe warme stem altijd en overal overheersend aanwezig. In staat om diepe emotie en lyriek te vertolken. Van bas- […]

2 reacties

    1. Ik neem aan dat je bedoelt of de behuizing open of gesloten is? Aan de achterzijde zitten twee openingen, zoals de foto’s laten zien. Dit insinueert dat het gaat om een open systeem. Zonder deze openingen, lijkt het me erg onwaarschijnlijk dat ze 8 Hz halen.

Geef een reactie