Triple M audio toont Pink Faun-stereosysteem

Triple M audio shop komt dit jaar met een volledig actief stereosysteem van het in eigen huis ontwikkelde en gebouwde merk Pink Faun. Op de X-fi High End Audioshow wordt dit systeem met twaalf eindversterkers aan het publiek voorgesteld.

muzieknootDe aansturing van dit actieve systeem gebeurt door middel van de Pink Faun audio PC. In deze speciaal voor audio ontwikkelde pc zit nog een primeur voor de X-fi 2013: de Pink Faun I2S-bridge. Dit is een PCIe-kaart die I2S-signalen genereert en deze direct een-op-een naar de DAC-chip doorstuurt. USB, FireWire, S/PDIF en andere vormen van gecodeerde dataoverdracht zijn hiermee definitief verleden tijd.

Muziek en film

Deze ontwikkeling zal niet alleen muziekliefhebbers aanspreken die het beste op het gebied van streaming audio wensen, de Pink Faun I2S-bridge is namelijk ook in te zetten voor multi-channel weergave op een ongekend hoog niveau. Door het ontwerp van de Pink Faun I2S-bridge worden muziek en film beide op hetzelfde kwaliteitsniveau weergegeven.

X-fi 2013

Tijdens de X-fi High End Audioshow wordt de Pink Faun I2S-bridge gedemonstreerd in stereo-modus. De beurs vindt plaats op 14 en 15 september in de Koningshof in Veldhoven.

Gerelateerde berichten

BeoLab 14

BeoLab 14; surround sound volgens B&O

NIEUWS – Bang & Olufsen introduceert een volledig nieuw surround sound-luidsprekersysteem onder de naam BeoLab 14. Volgens B&O is het dankzij akoestische innovaties gelukt om met fraaie compacte luidsprekers een rijk geluid weer te geven. Tevens is de BeoLab 14-combinatie – satellieten en subwoofer – compatibel met alle televisiemerken.

Geef een reactie