Shop HQ: hostingmerk voor webwinkels

in Nieuws (2.920) |


winkelwagentje webwinkel

Webhosting-provider Trafego heeft een nieuw merk gelanceerd, speciaal voor webwinkelhosting: Shop HQ (SHQ).

winkelwagentje webwinkelTrafego faciliteerde de laatste jaren webshop-hostingfaciliteiten voor zowel kleine winkeliers als enterprise-klanten zoals Philips, Intratuin en Van der Let & Partners. ?Nu is het tijd voor een extra stapje, innovatie zit immers in ons bloed,? aldus Trafego-directrice Suzanne Valentijn Walen.

PRISM

Shop HQ is een losstaande organisatie binnen het Trafego-netwerk die zich uitsluitend richt op het aanbieden en faciliteren van webshop-hosting. Valentijn Walen belooft snelheid, veiligheid en in geval van calamiteiten directe oplossingen.

Zelfs met Amerikaanse spionagepraktijken wordt rekening gehouden. Valentijn Walen: ?Uw webwinkel of VPS staat in (of wordt verplaatst naar) een SSD cloud-omgeving welke hoge snelheden garandeert. Deze cloud-hardware is verdeeld over twee high-end datacenters in Nederland en is zodanig geïsoleerd dat zelfs PRISM hier geen toegang heeft.?

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: