PMC Fact 12 bij Studio Zwaard

Munchen High End 2013

NIEUWS – De nieuwe PMC Fact 12 hebben we al gezien en gehoord op de High-End in Munchen. Nu is de nieuweling volgens importeur Stageacoustics te beluisteren bij Studio Zwaard in Rotterdam. 

Munchen High End 2013Het heeft even geduurd voordat de PMC Fact 12 in Nederland te beluisteren is. Nu is er eindelijk een einde aan het wachten gekomen. Vanaf ongeveer 22 augustus staat de Fact 12 bij Studio Zwaard in Rotterdam. Op wat voor set ze hem aansluiten is ons niet duidelijk, maar het zal wel goed zitten.

Stageacoustics meldt dat het aan te raden is om even van te voren te bellen. Dan weet u zeker dat u ongestoord kunt luisteren en ook eigen muziek kunt beluisteren.

Gerelateerde berichten

Teufel Cinebar 51 met THX licentie

NIEUWS – Het moet niet gekker worden: een soundbar met THX-licentie. Naar ons idee stond THX voor goed geluid met veel dynamiek. Een soundbar is in principe al niet geschikt voor superruimtelijk, heel dynamisch en verfijnd geluid. Maar goed… dat is onze mening. Wellicht dat het Duitse Teufel dit wél weet te bereiken.

Geef een reactie