web analytics

New Music Belgian Hifi Show 2013

Mooie vrouw luistert naar muziek

Op 5 en 6 oktober vindt de nieuwste editie van de New Music Belgian Hifi Show plaats. Voor de vijfde maal op rij kunt u kennismaken, maar vooral genieten van het nieuwste wat betreft hifi, home cinema en high-end. 

Mooie vrouw luistert naar muziekDolce La Hulpe is hiervoor weer de prachtige locatie van dit Benelux-event, waarin bezoekers een beursvloer van meer dan 3500 m² kunnen betreden. Ze kunnen kennismaken met meer dan 200 merken uit de beeld- en geluidswereld. En wie er een echt lang weekend van wil maken, kan een verblijf boeken in het aangename en sfeervolle Dolce Hotel.

Referentiesystemen

Voor de vijfde maal op rij organiseren de website audiovideo2day en de winkel New Music Brussels dit event. José Loro, bedrijfsleider van New Music, legt uit: “Nieuw in deze vijfde editie wordt dat wij als shop ook zelf de beursvloer gaan betreden. Als top of the bill stellen we twee absolute referentiesystemen samen in één van de grootste zalen. Op die manier willen we onze meerwaarde en expertise overbrengen naar onze huidige en toekomstige klanten. Er komt straks een inschrijfpagina voor de verschillende luistersessies op zaterdag en zondag, want het gaat een unieke set zijn.”

Vrijkaart ontvangen?

De New Music Belgian Hifi Show 2013 vindt zaterdag 5 en zondag 6 oktober plaats in Dolce La Hulpe Brussels, Chaussee de Bruxelles 135, 1310 La Hulpe, België. Schrijf u hier in om een gratis toegangskaart ter waarde van ? 5,- te ontvangen.

Gerelateerde berichten

De GAT-voorversterker heeft iets Art Deco-achtigs in zich

Conrad Johnson komt met GAT Series 2

Bij de Conrad Johnson GAT – en dus ook de series 2 – gaan oude en nieuwe technologie hand in hand. Buizen, MOSFET’s en microprocessor in één behuizing, dat levert een interessante voorversterker op.

Geef een reactie