web analytics

John Legend ambassadeur van Definitive Technology

John Legend

Definitive Technology, een van Amerika’s grootste luidsprekerfabrikanten, heeft singer-songwriter en negenvoudig Grammy Award-winnaar John Legend als zijn allereerste merkambassadeur aangesteld. 

John LegendVolgens het persbericht dat we binnenkregen, is de 34-jarige artiest al jarenlang privé een gebruiker van Definitive Technology-producten en zal hij in de toekomst functioneren als een inspiratiebron voor de huidige modellenreeks, nieuw uit te brengen typen en Definitive Technology’s Sound Cylinder Bluetooth luidspreker.

Feel-good sound

In 2004 werd Legend bekend door zijn album Get Lifted, dat werd geproduceerd door Kanye West. Daarnaast heeft hij samengewerkt met onder anderen Jay-Z, Lauryn Hill en The Black Eyed Peas. Legend beschrijft zijn eigen muziek als soul met gospel-invloeden, gemixt met hiphop en een ?feel-good sound?.

Gerelateerde berichten

PS4

PlayStation 4 heeft weinig streamingfuncties

Op vrijdag 29 november verscheen de PlayStation 4 in ons land. Uiteraard haalde Alpha Audio een exemplaar in huis, waarna we uitgebreid de streamingfuncties onder de loep namen. We ontdekten dat de mogelijkheden nogal beperkt zijn, waardoor gebruikers haast alleen maar met het apparaat kunnen gamen.

Geef een reactie