John Legend ambassadeur van Definitive Technology

in Nieuws (2.038) |


John Legend

Definitive Technology, een van Amerika’s grootste luidsprekerfabrikanten, heeft singer-songwriter en negenvoudig Grammy Award-winnaar John Legend als zijn allereerste merkambassadeur aangesteld. 

John LegendVolgens het persbericht dat we binnenkregen, is de 34-jarige artiest al jarenlang privé een gebruiker van Definitive Technology-producten en zal hij in de toekomst functioneren als een inspiratiebron voor de huidige modellenreeks, nieuw uit te brengen typen en Definitive Technology’s Sound Cylinder Bluetooth luidspreker.

Feel-good sound

In 2004 werd Legend bekend door zijn album Get Lifted, dat werd geproduceerd door Kanye West. Daarnaast heeft hij samengewerkt met onder anderen Jay-Z, Lauryn Hill en The Black Eyed Peas. Legend beschrijft zijn eigen muziek als soul met gospel-invloeden, gemixt met hiphop en een ?feel-good sound?.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: