web analytics

Geld uitsparen bij HOBO hifi

Logo ConsuWijzer

Bij HOBO hifi hebben ze grootse plannen. De consument profiteert mee, door middel van fikse kortingen.

Logo ConsuWijzerDe hele maand augustus is het verbouwingsopruiming bij HOBO hifi Haarlem. Begin september moet de winkel echt leeg zijn, want dan verhuist men naar een tijdelijk onderkomen op twee minuten loopafstand.

Purmerend

Ook de verbouwingsopruiming in HOBO hifi Purmerend is in volle gang. Wanneer de verbouwing klaar is, zal dit filiaal een beeldpresentatiewand krijgen met diverse tv’s. ?Om plaats te maken voor de nieuwe collectie geven wij extreme kortingen op het huidige assortiment,? meldt de keten in zijn nieuwsbrief.

Rotterdam 

HOBO hifi Rotterdam verhuist begin volgend jaar naar een nieuwe locatie. Ook in deze winkel is momenteel een opruimingsuitverkoop aan de gang, want alles moet weg!

Gerelateerde berichten

Cees Bergman

Cees Bergman overleden (65)

We verwachten eerlijk gezegd niet dat de kop van dit artikel tot massaal rouwbeklag zal leiden. Cees Bergman was namelijk het voorbeeld van een musicus, producent en bandleider die onder eigen naam alleen bekend is bij de in crowd. Bergman was in de jaren zeventig oprichter en voorman van Catapult, wat we nu een “Glamrock […]

Alpha-feest

Alpha Audio PrijzenFest

Alpha Audio heeft onlangs een stevige restyle gehad. En we hebben prachtige plannen liggen voor 2016… bijna ‘ready to go’ zullen we maar zeggen! Maar we willen u graag nu al in de watten leggen. Want mede dankzij u zijn we zover gekomen! Hartelijk dank daarvoor! Om u te bedanken hebben we samen met onze partners een […]

Geef een reactie