web analytics

Geld uitsparen bij HOBO hifi

Logo ConsuWijzer

Bij HOBO hifi hebben ze grootse plannen. De consument profiteert mee, door middel van fikse kortingen.

Logo ConsuWijzerDe hele maand augustus is het verbouwingsopruiming bij HOBO hifi Haarlem. Begin september moet de winkel echt leeg zijn, want dan verhuist men naar een tijdelijk onderkomen op twee minuten loopafstand.

Purmerend

Ook de verbouwingsopruiming in HOBO hifi Purmerend is in volle gang. Wanneer de verbouwing klaar is, zal dit filiaal een beeldpresentatiewand krijgen met diverse tv’s. ?Om plaats te maken voor de nieuwe collectie geven wij extreme kortingen op het huidige assortiment,? meldt de keten in zijn nieuwsbrief.

Rotterdam 

HOBO hifi Rotterdam verhuist begin volgend jaar naar een nieuwe locatie. Ook in deze winkel is momenteel een opruimingsuitverkoop aan de gang, want alles moet weg!

Gerelateerde berichten

Dutch Audio Masters op X-Fi show

NIEUWS – We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: in Nederland wordt prachtige hifi gemaakt. We hebben écht een paar merken in ons kikkerlandje dat internationaal al hoge ogen gooit, maar in Nederland structureel wordt genegeerd… niet allemaal, maar toch. Op X-Fi gaan de Dutch Audio Masters even goed demo’en… reden genoeg om als liefhebber […]

Geef een reactie