Drie nieuwe Soundbars van Pioneer

Pioneer SBX-N700

Pioneer Europe lanceert drie Soundbar-modellen voor de filmliefhebber, die maximaal wil genieten van helder geluid uit zijn tv. De SBX-N700, de SBX-N500 en de SBX-300 maken via Bluetooth eenvoudig verbinding met elk apparaat dat is voorzien van een Bluetooth-functie. 

Pioneer SBX-N700 Deze nieuwe producten garanderen een gebruiksvriendelijke audio-oplossing voor mobiele apparaten en pc?s. De SBX-N700 en de SBX-N500 hebben een DLNA-certificaat en zijn uitgerust met een videonetwerkfunctie met ingebouwde WiFi; ideaal om via een thuisnetwerk films en muziek af te spelen vanaf DLNA-gecertificeerde apparaten.

Miracast

Beide modellen ondersteunen Miracast, dat met dank aan de Wi-Fi Direct-technologie de inhoud van een mobiel apparaat op het televisiescherm laat zien via de HDMI-uitgang van de Soundbar. Deze slanke en elegante Soundbars garanderen volgens de fabrikant een geluidskwaliteit die films en muziek tot leven wekt.

Verkrijgbaarheid

De Soundbars zijn verkrijgbaar vanaf november. De prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

Gerelateerde berichten

Linn lanceert nieuwe Klimax

NIEUWS – Linn gaat zeer binnenkort de nieuwe streaming client lanceren: de Linn Klimax DS. We kennen dit apparaat natuurlijk al – hij is vier jaar oud – maar volgens Linn kan de opvolger van deze trendsetter op streaminggebied wederom de standaard zetten voor high-end streaming.

AudioPart distributeur Van Medevoort

NIEUWS – Van Medevoort heeft AudioPart aangesteld als officiële distributeur voor Van Medevoort binnen Nederland en België. Kenners zullen nog weten dat dit voorheen een taak van Clofis was. Helaas is dat eind vorig jaar gestopt. Vanaf 15 april gaat AudioPart aan de slag met Van Medevoort. 

Geef een reactie