web analytics

Audio Block V-120 geïntegreerde stereoversterker

Audioblock introduceert de V-120, een geïntegreerde stereoversterker. Hiermee wordt het gat gevuld tussen de 2 x 50 watt V-100 en de krachtige voor- en eindversterker combi, de P-100/A-100. Zoals in alle Audio Block-versterkers wordt ook nu weer een ruim gedimensioneerde ringkern transformator voor de voeding toegepast. 

Audio Block V-120 De beide eindtrappen leveren maar liefst 120 watt (4 ohm) per kanaal met een hoge dempingfactor. Dit is een garantie voor een meer dan stevige grip op de luidsprekers. Een pakkende muzikale weergave is het resultaat.

Dik aluminium

Maar ook de massief aluminium behuizing van de V-120 is kenmerkend voor alle Audio Block-componenten. Het 9 mm dikke aluminium gefreesde front en het in reliëf aangebrachte Block-logo op het deksel zijn unieke optische kenmerken. Tot de standaarduitrusting behoren ook de massief aluminium verstelbare voetjes.

Met een drietal ingangen op lijnniveau en een aansluiting voor een draaitafel is er voldoende plaats voor de belangrijkste audiobronnen. De phono-ingang is omschakelbaar voor hoogwaardige MM- of MC-elementen.

Maar ook in een 3,5 mm mini-jack ingang voor een portable audio device of mp3-speler is voorzien, evenals een aansluiting voor een hoofdtelefoon. Deze aansluitingen bevinden zich op het front, netjes weggewerkt achter een magnetisch klepje.

V-120 zilverLuidsprekers

Er kunnen twee paar luidsprekers (A/B schakelbaar) worden aangesloten op de zwaar vergulde luidsprekeraansluitingen. De voor- en eindversterker zijn van elkaar te scheiden door middel van de bruggen op de achterzijde van de V-120.

Prijs en kleuren

De V-120 is leverbaar in diamantzilver en saffierzwart. De verkoopprijs bedraagt ? 999,-.

Gerelateerde berichten

Muziekserver STR EVO USB II

Streaming4Home introduceert nieuwe lijn

De eigen muziekservers van Streaming4Home bestaan 2,5 jaar en inmiddels is alweer de derde generatie klaargestoomd. Deze apparaten zijn bedoeld om aan te sluiten op een DAC met usb-ingang. In april en mei vindt er een aantal demosessies plaats om de zogeheten STR-USB muziekservers te introduceren.

Pioneer Micro

Pioneer belooft beter en meer

NIEUWS – Pioneer komt met 2 nieuwe microsystemen die een nog betere weergave combineren met de nieuwste verbindingsmogelijkheden. Dit alles in een verfijnde verpakking, waar een microsysteem immers het bestaansrecht aan ontleent. Beide systemen bestaan uit één centrale (hoofd)unit en twee 2-weg basreflexluidsprekers.

Geef een reactie