web analytics

Antelope presenteert Platinum-dac op X-Fi

Antelope_Audio_Platinum

NIEUWS – Antelope Audio toont zijn nieuwe Platinum-dac op de X-Fi. Dat is al leuk, maar wat het nog mooier maakt, is dat ze spelen op interessante Amphions: een goede match!

Antelope_Audio_PlatinumAntelope heeft in vrij korte tijd een goede naam verworven in de consumentenmarkt van hifi en high-end audio. De dacs spelen uiterst neutraal, precies en vloeiend. Iets dat veel liefhebbers kunnen waarderen. De nieuwe Platinum-dac moet de overtreffende trap vormen van de serie…

De nieuweling is te beluisteren op de X-Fi Show in Veldhoven. Een show die gehouden wordt op 14 en 15 september in het Koningshof (leuke show, be there!). De Platinum-dac wordt gecombineerd met de Pro Two15 en Argon 7L van Amphion. Een – volgens de importeur – erg transparant en open duo.

Gerelateerde berichten

Teufel pimpt orgel van Berlijnse Gedächtniskirche

Teufel pimpt orgel van Berlijnse Gedächtniskirche

Kerkmuziekregisseur Helmut Hoeft en Teufels elektronica-ontwikkelaar Christoph Klug ontmoetten elkaar in de zomer van 2017 en al snel kwam het het zwakke basbereik van het imposante orgel in de beroemde Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche in Berlijn ter sprake. Teufel heeft iets tegen slecht geluid en schonk bij wijze van burenhulp daarom acht subwoofers aan deze historische kerk.

Geef een reactie