Antelope presenteert Platinum-dac op X-Fi

Antelope_Audio_Platinum

NIEUWS – Antelope Audio toont zijn nieuwe Platinum-dac op de X-Fi. Dat is al leuk, maar wat het nog mooier maakt, is dat ze spelen op interessante Amphions: een goede match!

Antelope_Audio_PlatinumAntelope heeft in vrij korte tijd een goede naam verworven in de consumentenmarkt van hifi en high-end audio. De dacs spelen uiterst neutraal, precies en vloeiend. Iets dat veel liefhebbers kunnen waarderen. De nieuwe Platinum-dac moet de overtreffende trap vormen van de serie…

De nieuweling is te beluisteren op de X-Fi Show in Veldhoven. Een show die gehouden wordt op 14 en 15 september in het Koningshof (leuke show, be there!). De Platinum-dac wordt gecombineerd met de Pro Two15 en Argon 7L van Amphion. Een – volgens de importeur – erg transparant en open duo.

Gerelateerde berichten

Teufel geeft T-serie een update

NIEUWS – Na de Ultima-serie, komt Teufel ook met een update van de T-serie, waarbij Teufel het niet heeft gelaten bij een ander frontje of een likje verf. Er zijn ook filteraanpassingen en een nieuwe tweeter gekomen. En dat moet voor opmerkelijke verschillen in kwaliteit zorgen.

Geef een reactie