Akiko Audio verkoopt Meicord Opal-datakabels

Meicord Opal-kabel

Vaak horen we van lezers dat ze diensten als Spotify vanwege de matige geluidskwaliteit uitsluitend als achtergrondmuziek gebruiken. Van een draadloze verbinding kunt u nu eenmaal geen wonderen verwachten.

Bovendien kunnen er ?drop outs? ontstaan: net als u luistert naar uw favoriete muziek, stopt de weergave onverwachts.

Meicord Opal-kabelMet een goede LAN/UTP-kabel zal dit zelden gebeuren. De Duitse fabrikant Meicord maakt al jaren de zogeheten Opal LAN-kabel, die is voorzien van speciale stekkers en royale binnenbedrading. Elke kabel wordt geleverd met een individueel meetrapport. De kabel, die in de Duitse en Engelse pers zeer goed wordt beoordeeld, is nu voor het eerst ook in Nederland leverbaar, via de webwinkel van Akiko Audio.

Voor meer informatie en prijzen (vanaf ? 69,-) kunt u hier terecht.

Gerelateerde berichten

Stereomens óf multichannelmens.

Ik ben een groot liefhebber van stereo in hoge resolutie. En van multichannel. Van allebei! En dan wel specifiek van muziek. Ik kijk nagenoeg geen films, zet heel soms een Blu-ray van een concert op, maar luister vooral veel muziek. In zowel stereo als multichannel dus. Daarmee ben ik in een soort niemandsland terecht gekomen.

Geef een reactie