Akiko Audio: dealer van Zilplex

Zilplex

Sinds kort mag Akiko Audio uit Maastricht zich officieel dealer noemen van de in Friesland vervaardigde Zilplex-resonatoren, zilveren klankschaaltjes die wanden en plafonds laten verdwijnen.

ZilplexHet zijn bijzondere producten. Wiebe Greydanus van Zilplex zegt het zo: ?Als je met een set van Zilplex werkt, dan verdwijnen je muren, er ontstaat meer diepte met micro info op de stem en instrumenten en daardoor een levensecht, live gevoel. Met plaatsing van twee opzij en met onze plafond unit krijg je een concertzaal in je luisterkamer met nog meer details.?

Nederlands product

Er zijn meer merken die resonatoren op de markt brengen, maar volgens Marc van Berlo van Akiko Audio is bewust voor Zilplex gekozen, vanwege de kwaliteit, concurrerende prijs én omdat het een Nederlands product is.

Meer informatie en prijzen vindt u op de site van Akiko Audio.

Gerelateerde berichten

JBL J46BT (2)

JBL brengt twee verse hoofdtelefoons uit

Elektronicafabrikant JBL komt met twee nieuwe hoofdtelefoons (in-ear en over-ear) op de proppen. De J46BT en Synchros S400 zijn allebei in staat om via bluetooth verbinding te maken met mobiele apparatuur. Een groot voordeel, want gebruikers hebben hierdoor geen last van ellenlange snoeren.

Geef een reactie