Video Denon AH D600

Denon AH D600

VIDEO – Van hdphns.com hebben we de Denon AH D600 binnengekregen ter test. Een high-end hoofdtelefoon van 399 euro. Denon roemt zijn 50 mm drivers die uitermate vlak moeten presteren. Wij geloven eerder onze Harry Headphone met nu een nieuwe, gekalibreerde microfoon van Cross Spectral Labs. Om u een idee te geven van de AH D600 hebben we deze hoofdtelefoon alvast op video vastgelegd. 

Bekijk hieronder de video van de Denon AH D600

Specificaties Denon AH D600

Diameter drive:r 50 mm
Type driver: Dynamisch, Free Edge Nano Fibre
Impedantie: 25 Ohm
Gevoeligheid: 108 dB/mW
Maximaal ingangsvermogen: 1800 mW
Frequentierespons: 5-45.000Hz
Gewicht: 365 gram

Onder meer te koop bij: hdphns.com

Gerelateerde berichten

Parrot Zikmu

VIDEO – Parrot kennen we vooral van de headsetjes en car kits. Niet van peperdure luidsprekers. Toch heeft het Franse bedrijf een bijzonder luidsprekersysteem op de markt gebracht: de Zikmu. Een docking station én streaming luidsprekersysteem… ontworpen door Philippe Starck. De prijs: 1199 euro… Poeh, dat is gewaagd! Wij pakken hem eens uit om te […]

Geef een reactie