web analytics

Vernieuwde webshop Hi-Stands.eu

webshop Hi-Stands.eu

De webwinkel van Hi-Stands is vernieuwd. De webshop heeft verbeterde zoekmogelijkheden, maakt gebruik van social media, is overzichtelijker en toont bij diverse producten nieuwe en betere afbeeldingen.

webshop Hi-Stands.euWat is er nieuw?
? Overzichtelijke navigatie via hoofdmenu
? Nieuwe huisstijl
? Koppeling met social media
? Verbeterde en uitgebreide zoekfunctionaliteit
? Sorteren op prijs van hoog naar laag of alfabetisch
? Keuze in weergave van producten

U vindt de webwinkel hier.

Gerelateerde berichten

Auro-3D

Drie nieuwe Auro-3D albums

Sono Luminus en Auro Technologies slaan de handen ineen en brengen gezamenlijk drie albums uit die opgenomen zijn in Auro-3D. Binnenkort verschijnen de opnamen in een traditioneel 2.0-audiospoor en 5.1-surroundweergave. Volgens de initiatiefnemers bevatten de albums een driedimensionale geluidsweergave.

Geef een reactie