The Next MC: inschrijven is nu mogelijk

in Nieuws (2.042) |


De talentenshow The Next MC krijgt dit najaar een vervolg. Met een winnaar als D-Double ligt de lat ditmaal nog hoger. Maar volgens jurylid Rotjoch is er nog genoeg vers raptalent in Nederland. 

faberyayoSamen met Negativ, Faberyayo en nieuwkomer in de jury Tim Beumers gaat hij op zoek naar rappers met ? meldt het persbericht van BNN ? ?scherpe lyrics en een dope flow?.

Oldschool

Rotjoch roept de rappers met de meeste skills en de grootste presence op zich aan te melden. Hij focust zich dit jaar op zijn rol als hoofdjurylid. ?Tim Beumers is echt een oldschool mannetje. Hij is ervaren en uitgesproken en dat is dope,? zegt Rotjoch. ?Yayo is heel laidback en Negativ was echt een bully. Als we nu geen eensgezindheid kunnen bereiken, dan ben ik de man met de hamer.?

Het programma wordt uitgezonden op 101.TV, dat is te ontvangen via digitale televisie of de site van 101.TV.

 • Ik wil me graag inschrijven waarom? Omdat ik zie dat er alleen maar neppe rappers aanwezig zijn ielgg

 • Mijn naam is wennamusic,

  Langs deze weg wil ik mij graag aanmelden voor de next Mc.
  ik wil dit jaar graag wat van mijzelf laten horen, next mc is daar de juiste platform vor.
  Graag hoor ik van u

  • Beste,

   Dit is een nieuwsbericht van vorig jaar. Daarbij organiseren wij dit event niet, dus u zult even verder moeten zoeken naar de juiste website.

   Vr Groet,

   Jaap Veenstra

 • Geef een reactie

  XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


  Gerelateerde items? Zie ook: