web analytics

TeraStation 4400: flexibel in te richten NAS-oplossing

Buffalo TeraStation 4400

Buffalo Technology introduceert de TeraStation 4400. Deze NAS heeft een leeg chassis en biedt plaats aan vier harde schijven. Doordat er geen HDD is ingebouwd, hebben TeraStation 4400-gebruikers volledige flexibiliteit bij het inrichten van hun NAS.

Het product is dan ook gericht op snelgroeiende bedrijven en ambitieuze thuisgebruikers die hun storagecapaciteit laten meegroeien met hun databehoeften.

Grote bestanden

Buffalo TeraStation 4400De TeraStation 4400 is uitgerust met een Intel Atom D2550 Dual-core-processor. Hierdoor zijn grote bestanden razendsnel over te zetten vanaf verschillende computers. Dankzij de fraai ontworpen deur aan de voorzijde ziet de NAS er stijlvol uit, waar u hem ook neerzet. Achter de deur is er eenvoudig toegang tot de harde-schijfaansluitingen. Wanneer er twee of meer schijven zijn aangesloten, biedt de TeraStation automatische RAID-bescherming van de data.

Beschikbaarheid

De TeraStation 4400 heeft drie jaar garantie en is verkrijgbaar bij Misco, Centralpoint, Alternate, Coolblue en Azerty. De adviesprijs is ? 449,- exclusief btw.

Gerelateerde berichten

Loewe Art

Nieuwe Loewe Art beschikbaar

Zoals op IFA 2013 aangekondigd heeft Loewe zijn productgroep Loewe Art van top tot teen vernieuwd. De vier nieuwe Full-HD lcd-televisies met Edge-LED-backlight beslaan een beeldspectrum van middelgroot, met 32 inch, via 40 en 50 inch, tot groot, met 60 inch.

Denon Envaya (1)

Denon brengt Envaya bluetooth-speaker uit

Het Japanse merk Denon lanceert met de nieuwe Envaya een gloednieuwe bluetooth-speaker. De draadloze stereo-luidspreker heeft een compact formaat, waardoor het apparaatje vooral geschikt is om onderweg van goede muziek te genieten.

Geef een reactie