Sonos ontsluit uw Android-muziekbibliotheek

Android-maskotte

Sonos komt met een interessante vernieuwing. Met een update naar Sonos 4.1.1 speelt u muziek en podcasts in elke kamer van uw huis, direct vanaf uw Android-tablet of -smartphone. 

Android-maskotteEigenschappen:

? Stream muziek rechtstreeks van een Android-tablet of -smartphone naar uw Sonos-systeem.
? Speel muziek van zoveel Android-apparaten in huis als u wilt.
? Maak één enkele afspeellijst met diverse Android-tablets of -smartphones tegelijk. Maak hiermee een audioselectie met en gebruik een willekeurige Sonos Controller voor het afspelen.
? Wireless playback is compatibel voor:
o muziek met Android 2.2 en hoger
o podcasts met Android 2.2 en hoger
? Playback werkt niet onmiddellijk voor tracks die zijn gedownload van Google Play Store, omdat deze op een niet-toegankelijke plaats zijn opgeslagen. Om deze tracks met Sonos af te kunnen spelen, downloadt u ze van Google Play eerst op een computer en zet ze daarna over naar de muziekmap van uw Android-apparaat.

Gerelateerde berichten

Netwerkkabels Audioquest

Streaming audio en netwerk workshop bij ATV

Op 9 december is er een Streaming Audio en Netwerk workshop bij Audio TV Centrum in Eindhoven. Behalve DALI, Bluesound en NAD zijn ook wij van de partij om alles te vertellen rondom netwerken en streaming audio. We gaan in op hoe u het beste een netwerk kunt opzetten voor streaming audio én gaan in […]

Streaming keten meterkast en berging

Alpha Audio vraag

Alpha Audio probeert altijd zijn lezers te informeren en vooruit te helpen. Nu hebben we bijzonder veel ideeën om dit te doen, maar soms is wat input van de lezers gewenst. Nu hebben we het idee om een cursus (thuis)netwerken en NAS te realiseren. Maar voordat we een ruimte huren en apparatuur gaan inkopen, lijkt […]

Meridian Explorer usb dac

Meridian Explorer – high-end portable usb dac

NIEUWS – We hebben hem al in huis: de Meridian Explorer die vandaag officieel gelanceerd is. Jammer genoeg hebben we niet het nieuwsprimeurtje. Die gaat naar conculega hifi.nl… Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we er geen aandacht aan besteden. We hebben wat foto’s genomen, Foobar geïnstalleerd op het notebook en even een analysepakketje […]

Geef een reactie