Nieuwe GefenTV USB DAC

in Hi-Fi (491) | Nieuws (68) |


GTV-192KUSB-2-ADAUD

GefenTV presenteert een hoge resolutie USB naar analoog en digitaal audio decoder. Ideaal voor iedereen die streaming audio van digitale media afkomstig van een computer wil beluisteren op een stereo-installatie. 

GTV-192KUSB-2-ADAUDDe decoder ondersteunt digitale audio tot 24 bits en 192 kHz sampling rate afkomstig uit de USB-poort van een Windows-pc of Mac-computer en zet deze om naar optische digitale (TOSLINK) en analoge audio links/rechts. De uitgangen van de decoder kunnen worden aangesloten op een A/V receiver, analoge voorversterkers of hoofdtelefoon.

Adviesprijs van deze GTV-192KUSB-2-ADAUD is ? 159,-.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: