Nieuwe GefenTV USB DAC

GTV-192KUSB-2-ADAUD

GefenTV presenteert een hoge resolutie USB naar analoog en digitaal audio decoder. Ideaal voor iedereen die streaming audio van digitale media afkomstig van een computer wil beluisteren op een stereo-installatie. 

GTV-192KUSB-2-ADAUDDe decoder ondersteunt digitale audio tot 24 bits en 192 kHz sampling rate afkomstig uit de USB-poort van een Windows-pc of Mac-computer en zet deze om naar optische digitale (TOSLINK) en analoge audio links/rechts. De uitgangen van de decoder kunnen worden aangesloten op een A/V receiver, analoge voorversterkers of hoofdtelefoon.

Adviesprijs van deze GTV-192KUSB-2-ADAUD is ? 159,-.

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio SX-50

SX-serie van Cambridge Audio

Cambridge Audio is geen beginneling als het gaat om luidsprekers. De ?budget? S30 is waarschijnlijk het best verkopende product dat ooit door het bedrijf op de markt is gezet. Maar? Cambridge Audio is nu echt van plan veel stof te doen opwaaien met de nieuwe SX-serie.

Geef een reactie