Muziek op ?verboden? Marineterrein

Anna von Hausswolff

Het Grachtenfestival en Paradiso organiseren twee bijzondere programma’s, die een ontmoeting vormen tussen pop en klassiek. Op 24 en 25 augustus is er muziek in de buitenlucht op het Marineterrein in Amsterdam. 

Het terrein aan het water, tegenover het Overdokseiland, is normaal gesproken verboden gebied. Maar op zaterdagavond 24 augustus treedt de jonge Amsterdamse Afrobeat-formatie Jungle By Night op, samen met het jongNBE (Nederlands Blazers Ensemble). Er is een afterparty met dj’s Nuno dos Santos en Patrice Baeumel (TrouwAmsterdam).

Anna von Hausswolff

Anna von HausswolffOp zondagmiddag 25 augustus is het de beurt aan de Duitse pianist/componist Nils Frahm en de Zweedse singer-songwriter/pianiste Anna von Hausswolff.

Kaartverkoop

Het programma vindt plaats ter gelegenheid van het 525-jarig bestaan van de Koninklijke Marine. Voor meer informatie en kaartverkoop gaat u naar: www.paradiso.nl en www.grachtenfestival.nl.

Gerelateerde berichten

B&W AM-1 wit horizontaal

B&W AM-1; voor buiten en binnen

NIEUWS – Bowers & Wilkins lanceert vandaag op de ISE (Integrated Systems Europe) in de RAI in Amsterdam de nieuwe monitor luidspreker AM-1, die geschikt is voor zowel buiten- als binnengebruik. De letters AM staan voor Architectural Monitor, wat het strakke en functionele ontwerp verklaart. Bovendien wordt een geweldig geluid beloofd onder alle omstandigheden.

Geef een reactie