web analytics

Muziek op ?verboden? Marineterrein

Anna von Hausswolff

Het Grachtenfestival en Paradiso organiseren twee bijzondere programma’s, die een ontmoeting vormen tussen pop en klassiek. Op 24 en 25 augustus is er muziek in de buitenlucht op het Marineterrein in Amsterdam. 

Het terrein aan het water, tegenover het Overdokseiland, is normaal gesproken verboden gebied. Maar op zaterdagavond 24 augustus treedt de jonge Amsterdamse Afrobeat-formatie Jungle By Night op, samen met het jongNBE (Nederlands Blazers Ensemble). Er is een afterparty met dj’s Nuno dos Santos en Patrice Baeumel (TrouwAmsterdam).

Anna von Hausswolff

Anna von HausswolffOp zondagmiddag 25 augustus is het de beurt aan de Duitse pianist/componist Nils Frahm en de Zweedse singer-songwriter/pianiste Anna von Hausswolff.

Kaartverkoop

Het programma vindt plaats ter gelegenheid van het 525-jarig bestaan van de Koninklijke Marine. Voor meer informatie en kaartverkoop gaat u naar: www.paradiso.nl en www.grachtenfestival.nl.

Gerelateerde berichten

Sonos Playbar

Foto’s Sonos Playbar

We hebben vandaag de Sonos Playbar binnengekregen. Helaas heeft het even geduurd, maar ja: er zijn niet zoveel samples beschikbaar hebben we begrepen van het pr-bureau. Om u alvast een voorproefje te geven van wat we gaan testen: hier de foto’s!

Geef een reactie