web analytics

Marantz Melody-serie: alles-in-één muzieksystemen

Marantz Melody Media

Marantz viert dit jaar zijn zestigste verjaardag. Ter ere hiervan introduceert het bedrijf twee nieuwe draadloze muzieksystemen als waardige teamgenoten in de bekroonde Melody-serie.

Marantz Melody MediaZowel de Melody Media (M-CR610, ? 699,-) als de Melody Stream (M-CR510, ? 549,-) levert volgens de fabrikant ?de vermaarde audiokwaliteit van Marantz, vrijwel onbeperkte toegang tot een grote verscheidenheid aan muziekbronnen, optimaal gebruiksgemak, en niet te vergeten een uniek en elegant ontwerp?.

Aansluiten op thuisnetwerk

Een groeiend aantal gebruikers heeft de combinatie van eenvoud en gevarieerde muziekbronnen in de Melody-serie ontdekt. En omdat het aansluiten van een hifi-product op een thuisnetwerk nog altijd het grootste obstakel is, maakt Marantz het u dit jaar eenvoudiger dan ooit. Beide apparaten sluit u nu met slechts één druk op de knop aan op uw WiFi-thuisnetwerk. Zelfs de opties WiFi Sharing en WiFi Protected Setup (WPS) selecteert u via dezelfde eenvoudige handeling: één enkele knop voor supereenvoudige integratie.

Melody Media

De grotere Melody Media ziet er niet alleen mooi uit, maar levert met een krachtige 60 W x 2-kanaalsversterker ook nog eens flinke prestaties. Het systeem ondersteunt cd-audio, netwerkcontent en FM- en DAB-radio. Met de Melody Media kunt u via vTuner duizenden gratis internetradiozenders uit de hele wereld beluisteren. U hebt zelfs toegang tot uw eigen muziekbibliotheek op uw computer of NAS. Bovendien ondersteunt de Melody Media AirPlay, waarmee u uw muziek rechtstreeks vanaf iTunes en iDevices streamt.

Melody Stream

De Melody Stream is een stuk slanker dan de Melody Media. Dit systeem is toegespitst op de nieuwe digitale media en biedt dan ook geen afspeelopties voor FM, DAB of cd’s. Het apparaat opent de deuren voor een oneindig aanbod aan nieuwe digitale media, gestreamd vanaf uw pc of rechtstreeks afgespeeld via het internet.

De modellen zijn vanaf eind augustus in heel Europa verkrijgbaar in een zwarte of zwart-witte uitvoering.

Gerelateerde berichten

High End Munchen - 2017 (21)

High-end München 2017 Beursverslag – deel 1

Mei 2017, het high-end evenement van 2017 dient zich wederom aan; high-end München. Na deze eerste beursdag kunnen we vaststellen dat de thema’s van vorig jaar zich dit jaar eveneens doorzetten. Natuurlijk is het onderwerp vinyl weer ruim vertegenwoordigd. Niet zo overweldigend als we dit in 2016 hebben ervaren, maar zowel het aanbod van draaitafels, […]

Synology DS414slim

Synology introduceert DS414slim NAS

Synology kennen we allemaal wel. Deze grote NAS-fabrikant heeft een opvolger van de ‘Slim’: de DS414slim. Een compacte NAS voor wie graag aardig wat opslag wil hebben, maar geen grote NAS in huis wil halen. De nieuwe DS414slim kan vier 2,5″-schijven kwijt. Wat zorgt voor een compact kastje en in veel gevallen voldoende opslagcapaciteit.

1 reactie

Geef een reactie