Lowlands: van Miles Kane tot Editors

Miles Kane

De laatste namen van muziekfestival Lowlands zijn bekend. Onder meer britrocker Miles Kane, de Spaans-Engelse Alternative Dance band Crystal Fighters, het internationale symfonieorkest The World Orchestra en de Britse alternatieve rockband The 1975 maken de line-up compleet.

Miles KaneDe grote namen van het festival zijn: Bullet for my Valentine, Editors, Franz Ferdinand, De Jeugd van Tegenwoordig, Nick Cave & The Bad Seeds, Nine Inch Nails en Slayer.

A Campingflight to Lowlands Paradise, zoals het festival officieel heet, vindt 16, 17 en 18 augustus plaats in Biddinghuizen.

https://www.alpha-audio.nl/2013/07/lowlands-van-miles-kane-tot-editors/

Gerelateerde berichten

Synology DS414slim

Synology introduceert DS414slim NAS

Synology kennen we allemaal wel. Deze grote NAS-fabrikant heeft een opvolger van de ‘Slim’: de DS414slim. Een compacte NAS voor wie graag aardig wat opslag wil hebben, maar geen grote NAS in huis wil halen. De nieuwe DS414slim kan vier 2,5″-schijven kwijt. Wat zorgt voor een compact kastje en in veel gevallen voldoende opslagcapaciteit.

Geef een reactie