web analytics

Gang of Four 21 september op Incubate

Gang of Four - entertainment!

Ze maakten één van de beste platen ooit, werden tweemaal gecensureerd door de BBC en waren van grote invloed op het ontstaan van Red Hot Chili Peppers, R.E.M en Nirvana: Gang of Four. Op zaterdag 21 september treedt de postpunkgroep op in het Tilburgse 013 tijdens het festival Incubate. De band staat voor het eerst in zeven jaar weer in Nederland op de planken.

Gang of Four - entertainment!Gang of Four heeft vele artiesten geïnspireerd, maar bijna niemand was zo fel in hun engagement. De naam Gang of Four verwijst naar de marxistische ideeën van de band. De Chinese Bende van Vier bestond uit vier invloedrijke Chinese communisten die betrokken waren bij de terreur onder dictator Mao Zedong.

Tickets

Tickets voor Incubate zijn te koop op www.incubate.org, bij 450 Primera-winkels in Nederland en bij Sounds Records en 013 in Tilburg. Er zijn naast passe-partouts voor het volledige festival ook dagkaarten beschikbaar. Overnachten is in het weekend mogelijk op het campingterrein, aangezien de hotels in de binnenstad rond mei vaak al vol zitten.

Gerelateerde berichten

PS Audio Stellar

PS Audio intoduceert Stellar

PS Audio is een welbekende in de wereld van de ‘betere hifi’. De Amerikanen hebben de focus op met name power-conditioners, versterkers en streamers. Dat is toch wel een breed spectrum, beseffen we nu. PS Audio is echter vrij prijzig. Tot nu. De Stellar-lijn moet premium wat betaalbaarder maken.

Met deze schaalbare Klipsch speakers gaat u voor draadloos

Klipsch Reference Premiere HD wireless

Met de Klipsch Reference Premiere HD Wireless bouwt u in een handomdraai een qua speakers volledig draadloos home entertainment systeem. Schaalbaar en al, want u kunt beginnen met een 2.0-opstelling en deze uitbreiden naar 7.1.

Geef een reactie