web analytics

Free Record Shop: alleen nog uitzendkrachten?

Logo Free Record Shop

De Free Record Shop maakt een doorstart. Maar net als bij de Harense Smid gaan de medewerkers erop achteruit. In het beste geval krijgen ze een uitzendcontract, meldt vakbond CNV.

Logo Free Record ShopVorige week vrijdag zijn de opzegtermijnen verlopen van Free Record Shop-medewerkers die nog een vast contract hadden. Voor menigeen betekent dit het eind van een jarenlang dienstverband bij de Free Record Shop, die in mei failliet ging. Anderen kregen een contract aangeboden om te blijven werken via het uitzendbureau Pay for People.

ProCures

In Nederland blijven tussen de dertig en veertig van de 141 Free Record Shops open. De winkels worden overgenomen door investeringsmaatschappij ProCures, die vorig jaar ook de boekhandelketens De Slegte en Selexyz redde.

Gerelateerde berichten

Sonos implementeert Spotify

IFA-NIEUWS – Sonos kennen we natuurlijk al. Het is een degelijk streaming systeem voor audio. Wat echter voor de Nederlanders nog ontbrak is een degelijke streaming service op basis van een abonnement. Rhapsody kon al, maar mag dus niet in Nederland. Spotify wél… en dat is nu toegevoegd.

Geef een reactie