web analytics

Ferrari by Logic3 FS1 met Airplay

Ferrari by Logic3 FS1

De ontwerpers van de Ferrari by Logic3-audioproducten introduceren de nieuwe FS1-speakerdock met geïntegreerde Airplay-ontvanger. FS1 wordt niet alleen gekenmerkt door de Scuderia Ferrari-racingkleuren, maar ook door een stevige sound.

Ferrari by Logic3 FS1Hiervoor hoeft u uw favoriete iDevice niet langer in het dockingstation te plaatsen, maar streamt u al uw muziek draadloos via Airplay. De Airplay-functie koppelt draadloos net zo makkelijk met de iPhone 5 als met alle iPads, iPods, MacBooks en andere producten uit het Apple-assortiment met Airplay. Voor de liefhebber van Android- of Windows-gebaseerde tablets, smartphones en MP3-spelers biedt de ingebouwde Bluetooth-ontvanger een alternatief.

De FS1 Air is per direct verkrijgbaar met een adviesverkoopprijs van ? 449,-.

Gerelateerde berichten

Android 4.2 miracast streaming

Google concurreert met AirPlay

NIEUWS – Wie met streaming aan de slag gaat, kan bijna niet om Apple heen. Het Amerikaanse bedrijf dat ooit begon met een concurrent voor de  IBM-pc, heeft nu bijna een monopolie als het gaat om draadloos muziek streamen. Google wil echter ook een dikke vinger in de pap en komt met een concurrent. De […]

Geef een reactie