Ferrari by Logic3 FS1 met Airplay

in Streaming Audio (184) | Nieuws (28) |


Ferrari by Logic3 FS1

De ontwerpers van de Ferrari by Logic3-audioproducten introduceren de nieuwe FS1-speakerdock met geïntegreerde Airplay-ontvanger. FS1 wordt niet alleen gekenmerkt door de Scuderia Ferrari-racingkleuren, maar ook door een stevige sound.

Ferrari by Logic3 FS1Hiervoor hoeft u uw favoriete iDevice niet langer in het dockingstation te plaatsen, maar streamt u al uw muziek draadloos via Airplay. De Airplay-functie koppelt draadloos net zo makkelijk met de iPhone 5 als met alle iPads, iPods, MacBooks en andere producten uit het Apple-assortiment met Airplay. Voor de liefhebber van Android- of Windows-gebaseerde tablets, smartphones en MP3-spelers biedt de ingebouwde Bluetooth-ontvanger een alternatief.

De FS1 Air is per direct verkrijgbaar met een adviesverkoopprijs van ? 449,-.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: