web analytics

Cyrus Audio Stream Xa verkrijgbaar

Cyrus Audio Stream Xa

Er is door velen reikhalzend naar uitgekeken – een puristische Cyrus Audio Streaming-speler met ingebouwde hoogwaardige DAC. Nu is het dan zover: de Cyrus Audio Stream Xa is verkrijgbaar in Nederland. 

Cyrus Audio Stream XaHet apparaat is ideaal voor iedereen die al een Cyrus-versterker met louter analoge ingangen bezit en comfortabel toe wil treden tot de wondere wereld van streaming audio. Maar ook voor de muziekliefhebber die zijn bestaande (analoge) muzieksysteem wil uitbreiden met een streamer. Dat de Stream Xa daarbij klankmatig heel hoge ogen gooit, is geen wonder wanneer we weten dat de ruggengraat van de Stream Xa gevormd wordt door de Stream X.

Zes digitale ingangen

De toevoeging van de DAC maakt de Stream Xa direct het digitale middelpunt van elke systeem dankzij een zestal digitale ingangen. Zo kunt u het tv-geluid laten profiteren van de hoogwaardige DAC door deze via een digitale kabel en de Cyrus Audio Stream Xa weer te geven. De Stream Xa werkt uiteraard ook met de gangbaarste muziekformaten tot 24-bit/192 kHz en is te bedienen via Cyrus Audio’s eigen Cadence iOS app voor de iPhone/iPod of iPad of een n-remote. De Stream Xa heeft een adviesprijs van ? 1.649,-.

Gerelateerde berichten

Spotify biedt Chromecast-ondersteuning

Goed nieuws voor bezitters van een Google Chromecast. Spotify voegt ondersteuning toe voor dit streaming-apparaat. Dit betekent dat u vanaf een smartphone of tablet uw volledige Spotify-bibliotheek kunt streamen naar een Google Chromecast.

Geef een reactie