BMB Electronics lanceert Five Motion in Europa

Five Motion logo

BMB Electronics, leverancier van Custom en Home AV oplossingen, lanceert Five Motion in Europa. Dit digital-signage platform is ontwikkeld vanuit het perspectief van de klant om het meest intuïtieve systeem te implementeren.

Five Motion logoOp basis van applicaties die de meeste klanten dagelijks gebruiken, zoals iTunes, PowerPoint en Outlook, zorgt Five Motion voor een softwareoplossing waarvoor geen 200 pagina?s tellende handleiding nodig is. Binnen enkele minuten is het mogelijk een boeiende visuele presentatie te creëren.

Linux

Five Motion is een op Linux gebaseerde webserver die wereldwijd toegang verschaft vanaf elke online locatie ter wereld. Hiernaast is Five Motion de enige softwareoplossing waarmee u niet alleen een boodschap kunt projecteren op een videoscherm, maar ook muziek kunt toevoegen vanuit hetzelfde systeem. Deze veelzijdige functie neemt de noodzaak voor extra diensten weg.

Er zijn geen extra servicekosten. BMB Electronics belooft alle stappen samen met de klant uit te werken, vanaf het ontwerp tot een één-op-één training.

Gerelateerde berichten

Cyenne CY-3100 SE

Winnaar Cyenne-test bekend

Vorige week hebben we aangekondigd dat één lezer van Alpha Audio de Cyenne-dac mag testen. We hebben bijzonder veel inschrijvingen ontvangen! Hartstikke mooi natuurlijk, want het laat zien hoe betrokken de lezers van Alpha Audio zijn én hoe gewild een goede dac is! Helaas kunnen we maar één lezer uitkiezen.

Sonos Playbar

Sonos stunt!

We belasten u meestal niet met acties van fabrikanten, maar deze actie vinden we wel het vermelden waard. Sonos geeft namelijk een gratis Sonos Bridge weg bij een Playbar. Dat is nog niet zo boeiend, maar wel dat u ook gratis 6 maanden Spotify Premium erbij krijgt. Leuk om te proberen toch?

Geef een reactie