web analytics

Video Metrum Acoustics Octave MK2

Metrum Acoustics Octave MK2

VIDEO – We bekijken de nieuwe Metrum Acoustics Octave MK2 d/a-converter. Een dac die nu uitgerust is met een receiver die 24 bit / 192 kHz accepteert én over een usb-input kan beschikken. Dat maakt de MK2-variant een stuk interessanter dan de eerste versie. Kijkt u mee voor meer details!

Bekijkt hieronder de video van de Metrum Acoustics Octave MK2

Specificaties Octave MK2

Dac principe: Non oversampling dac
Voeding: 15 VA intern
Inputs: optisch, bnc, usb (optioneel)
Outputs: 2 x single ended
Max voltage uitgang: 2 volt RMS
Slewing rate: 35 volt / uS
Frequentiebereik: 1 Hz – helft van de samplingrate -3dB
Vervorming: <0,04 % THD
Ruis: -120 dB / 16 bit – -125 dB / 24 bit.
Uitgangsweerstand: 85 Ohm
Sampingfrequentie: optisch tot 24 bit / 96 kHz – Coaxiaal en usb: 44,1 tot 192 kHz.
Gewicht: 1900 gram incl usb-module.

Gerelateerde berichten

NuWave Phono Converter

Rippen met de NuWave Phono Converter

Een nieuw product van PS Audio, de Nuwave Phono Converter (NPC), ript in hoge resolutie van vinyl of om het even welke analoge bron naar DSD en PCM. Het apparaat accepteert input van om het even welke analoge bron, van tuners tot draaitafels.

didit-achterkant

Didit komt met streamer – High End Munchen 2017

Didit laat ons op de High End in Munchen een heel interessante add-on zien. Een streamer-versie van hun Didit-dac. Didit heeft al langer een slimme connector ingebouwd, waardoor ze add-on modules kunnen gebruiken. Nu plukken zij én de consument daar de vruchten van!

Geef een reactie