web analytics

Transparent komt met nieuwe usb-kabels

Transparent Premium USB

NIEUWS – Transparent kabels kent nagenoeg iedere liefhebber wel. Ze vallen veelal op door het vreemde kastje in de kabels. Net als MIT. Het merk introduceert nu twee nieuwe usb-kabels: de High Performance USB en de Premium USB. 

 

De nieuwe High-performance usb heeft iets dikkere aders en drievoudige afscherming. Om Audiac – de importeur van Transparent – te citeren: “De nieuwe High Performance USB kabel is voorzien van een drievoudige afscherming die samen met het superieure diëlectricum een effectief schild vormen tegen interferentie en signaalverlies.” De nieuwe High Performance USB kost ?259 voor een halve of 1 meter (dat zegt het persbericht, wij denken dan 1 meter toch iets meer gaat kosten).

Premium!

De Premium USB moet natuurlijk meer bieden dan de serie eronder. En dat doet hij ook: nog dikkere adres en viervoudige afscherming. Dit moet zorgen voor 100 procent afscherming, zodat het signaal ongestoord door de kabel kan gaan. Deze kabel is per direct leverbaar en kost ?559 voor 0,5 of 1 meter.

Upgraden

Een leuke actie van Transparent voor wie wil upgraden: u krijgt tot 80 procent retour als u de oude Performance of Premium inlevert en een nieuwe versie aanschaft. Dat is toch vriendelijk!

Gerelateerde berichten

David Gilmour

Luisteren naar David Gilmour bij Rhapsody

Zaterdag 5 september kunnen liefhebbers van David Gilmour (voorman van Pink Floyd) luisteren naar zijn vierde soloalbum bij Rhapsody. Hoewel de officiële releasedatum van Rattle That Lock staat gepland op 18 september, kunt u het album alvast voorproeven. Bovendien staat er ook nog eens een leuke set te spelen.

Geef een reactie