web analytics

Qnap gaat voor real time transcoding

Qnap TS-460 TS-670 Pro

NIEUWS – Hardware Info heeft twee nieuwe Qnap-nassen gespot op de Computex die real time video (en audio) kunnen transcoderen: de TS-470 Pro en TS-670 pro. Zo is het mogelijk om alle formaten video en audio af te spelen op apparaten die dat eigenlijk niet kunnen. 

Qnap TS-460 TS-670 Pro
Foto: hardware.info.

Transcodering is een bijzonder handig foefje om bestanden die een speler eigenlijk niet ondersteunt, toch te kunnen afspelen. Wat helaas wel het geval is: het kost veel processorkracht. Vandaar dat Qnap een Core i3 heeft gebruikt in deze topnassen.

Wat ook interessant is: de TS-470 Pro en TS-670 Pro ondersteunen AirPlay, waardoor Apple-fanaten bijzonder gemakkelijk media kunnen sturen naar AirPlay-compatible apparaten in huis.

Meer details weten we helaas nog niet. Denk aan hoeveel de nassen kosten en hoeveel ram-geheugen Qnap heeft gebruikt in deze nassen.

Gerelateerde berichten

Adam audio Tensor Alpha MK2

X-fi-primeur: de Adam Audio Tensor Alpha MK2

Nog een goede reden om volgend weekend af te reizen naar Veldhoven: Sonority Audio komt op de X-fi High End Audio Show met een audioprimeur van Adam Audio, officieel nog niet leverbaar, maar wel al te zien op de beurs. Het gaat om de Adam Audio Tensor Alpha MK2.

PCM twenty.26

PMC showt twenty.26 voor het eerst op Britse beurs

Tijdens de Bristol Sound & Vision ’14 zal PMC op zondag 23 februari voor het eerst zijn nieuwe twenty.26 luidspreker tentoonstellen. Gedurende vier exclusieve luistersessies laat het Britse bedrijf zijn nieuwste paradepaardje aan geïnteresseerde bezoekers horen.

Geef een reactie