web analytics

Krell S-550i arriveert in de Benelux!

Krell S-550i

NIEUWS – Krell… een magisch merk onder de high-end fanaten. Het merk staat garant voor pure kracht… onder extreme omstandigheden. Ook de geïntegreerde versies beschikken over de nodige spierballen. En de nieuwe S-550i is geen uitzondering. 

Voor ongeveer 5000 euro is de S-550i van u! Een geïntegreerde versterker met een iPod-ingang, één gebalanceerde ingang en nog drie keer single-ended. Niet de meest flexibele oplossing, zeker niet gezien wat sommige concurrente bieden vandaag de dag, maar in veel gevallen genoeg.

1750 watt

Waar Krell overduidelijk voor is gegaan, is pure kracht: 275 watt per kanaal in 8 Ohm en 550 watt per kanaal in 4 Ohm… poe! Dat is heel wat vermogen voor een geïntegreerde versterker! Mede verantwoordelijk is de 1750 watt transformator… zo krijg je die watts wel stabiel.

Toch is de Krell S-550i nog vrij compact gebleven. We zien geen overdreven koelribben of een gigantische behuizing. Het kan schijn zijn hoor… plaatjes zeggen niet alles.

Foto’s komen van http://durobblog.com

Gerelateerde berichten

Hifi-Markt.nl

Hifi-Markt.nl: online marktplaats voor hifi

Hifi-Markt.nl is een nieuwe website waarop nieuwe en tweedehands hifi van eigenaar wisselen. De site wil de belangrijkste vraag- en aanbodsite van Nederland worden op het gebied van high-end audio en video. Daarom kan iedereen, zakelijk of particulier, gratis adverteren op Hifi-Markt.nl.

AVM Evolution CD3.2

AVM Evolution CD3.2: een digitale alleseter

NIEUWS – AVM biedt met de Evolution CD3.2, net als steeds meer fabrikanten, een DAC met veel (7) digitale ingangen: 2 x USB (zonder installatie externe driver), 2 x SPDIF, 2 x optical, AES/EBU; het is allemaal aanwezig. Maar zoals de type-aanduiding al min of meer verraadt, met behoud van een CD-loopwerk.

Geef een reactie